onsdag 6. februar 2013

Symaskin og leketid

Sånn går dagene. Symaskin og leker. Vi har forøvrig hentet et gult vitrineskap på finn.no som skimtes så vidt bak symaskinen. Jeg hadde jo egentlig bestemt meg for at jeg var ferdig med IKEA, men da jeg så dette til salgs på finn, så slo jeg til. Deilig med et møbel som ikke trenger å males! Har nok av dem for tiden. Skal vise skapet når jeg er ute av symodus, og forhåpentligvis i ryddemodus;)

Under er skapet som tidligere stod på rommet til Henrik. Et av de mange møblene i malekø. Kurver fra Søstrene Grene til leker. Og ugla er fra Håvards lekestasjon. Den eneste jeg greide å finne som jeg syntes var fin i fargene.


4 kommentarer:

 1. Heldig med det skapet! Såå fin farge! <3

  SvarSlett
 2. Flinke Vibeke!
  ...jeg gleder meg til å få pungene i posten og legge dem ut som nyheter 1.mars i nettbutikken!
  De så helt fantastiske ut!!!!

  HUGS

  SvarSlett
 3. Pretty pretty pretty owls!!! ;)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!