lørdag 23. februar 2013

Straight bukse

Enda en bukse har blitt til. En skikkelig kjedelig og straight bukse. Men det trenger man også. Kanskje man har en veldig fargerik eller mønstrete genser. Da blir det fort litt slitsomt med en heftig bukse i tillegg. En så kjedelig bukse trenger litt fargefest rundt seg ;)

Som de andre buksene er denne flat i front med strikk bak. Sydd i lin med mykt jerseystoff sydd i linningen for å være myk mot huden. Denne gangen gikk jeg for ribb i bena. Må prøve meg litt fram så jeg finner den perfekte buksemodellen for Henrik. 

Og til slutt - et tips for å sy på lapper på buksa: Tekstillim! Jeg synes stoffet bare sklir dersom jeg bruker knappenåler, også ender man opp med at lappene ikke blir helt riktig i forhold til hverandre. Men lim først og sikksakk rundt etterpå. Funker hver gang :) 

God lørdag til dere!


4 kommentarer:

 1. Knalltøff bukse, har du laget mønster selv? Annet tips for applikasjoner er å bruke vliselin. :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin bukse!!
  Nesten då jeg får lyst på en til meg selv:)

  SvarSlett
 3. Kjempefine bukser! Har så vidt startet med å sy bukser selv men lengter etter en overlockmaskin. Vlisofix er superdupert å bruke til å lime og deretter sy på lapper. Bruker det på lapping av ullstillongesne til guttene også - superdupert!

  SvarSlett
 4. Tusen takk! Og så gøy med andre lappetips.Sånt tar jeg til meg:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!