søndag 17. februar 2013

Nytt i stua
Det gule skapet som jeg så vidt har vist tidligere. Selvfølgelig funnet brukt på finn.no. Dette er billyhyller fra IKEA. En limited edition i gult. Passet meg ypperlig å slippe å male. Har nok av møbler i malekø og altfor liten tid til å gjøre det... 

Nye lange gardiner fra Åhlens i orange. Merker at jeg kanskje trenger sånne i turkis på soverommet også. Og ny brødkurv. Sydd da jeg var i skikkelig syboble forrige uke. Har en liten haug med flere ting fra den bobla som jeg skal vise fremover.

Og selvfølgelig en liten H til Henrik fra TGR. Den skal han få male en dag han får lyst :)

Men nå - søndag, kaffe og hjemmedag med hytte under stuebordet. Herlig :)8 kommentarer:

 1. I love that yellow cabinet! So beautiful and happy :) xo

  SvarSlett
 2. Kjempefint!!
  Det gule skapet asså...

  Hytte under bordet er det beste som finnes.
  Savner den tiden...
  I hele dag har Frøya vært hos en venninne og Sigurd hatt besøk av en kompis. De er bare innom meg for å få mat og drikke. Heldigvis kan jeg kose med de litt på kvelden da, men de blir så innmari fort selvhjulpne og uavhengige...

  SvarSlett
  Svar
  1. Merker jeg gleder meg til den tiden der de er litt mer uavhengige.. Er litt lei av å bli avbrutt i dèt jeg setter i gang med noe. Men samtidig: Jeg elsker hytter under stuebordet og barnslige leker :) Håper dere trives i det nye huset!! Godt å endelig få flyttet inn tenker jeg :)

   Slett
 3. WOW!!!
  Det guleskapet var kjempefint!!!!
  Ha en strålende søndag.

  SvarSlett
 4. Du bor bare SÅ LÆKKERT!
  Elske at kigge med :)

  SvarSlett
 5. Det er utrolig hva fargen gult gjør med humøret :) Flotte skap!

  SvarSlett
 6. det er veldig pent!!! Nå jeg må ha guleskapet i leiligheten mitt:D. takk for ideen. hilsen Celina

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!