søndag 24. februar 2013

Lommebøker i ull

   
Endelig har jeg fått tatt bilde av disse lommebøkene. Sydd for en liten tid tilbake, og så lagt litt vekk. Når jeg først har ledig tid er ikke produktbilder det gøyeste. Da vil jeg jo heller sy nye ting ;) Men nå er disse lommebøkene på full vei inn i eplabutikken min. Litt større enn lommebøkene jeg har sydd tidligere. Tenker at det er kjekt at det også er plass til telefon. Selv har jeg ihvertfall glede av å kunne samle alt på et sted.

Men nå - god søndag til alle sammen :)


8 kommentarer:

 1. Jeg er så fornøyd med sminkeveska jeg har i dette stoffet at nå har jeg bestilt meg et par til :)

  SvarSlett
 2. Det gjør seg virkelig med friske farger på glidelåsen og foret mot den nøytrale utsiden :) Kjempeflotte!

  SvarSlett
 3. Så kjempe fine lommebøker :)
  Kjempe fin blogg også.

  SvarSlett
 4. Så flotte! Masse fint å følge med på her, god helg :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!