mandag 4. februar 2013

Lekekurv

I helgen fikk jeg endelig litt etterlengtet sy-tid. Mens Henrik var på besøk hos besteforeldre ble symaskinen flyttet ut i stua. Blant annet ble denne kurven til. Rødt og rosa stripete stoff fra restekurven på stoff og stil. Kjøpt helt uten mål og mening rett og slett fordi det var så billig. Men veldig utypisk hva jeg pleier å kjøpe. Uansett: Lekekurv til grønnsaker, eller kanskje en brødkurv. Peter var ikke helt med på fargene, så mulig dette forblir en lekekurv ;)


9 kommentarer:

 1. Jeg synes den er rigtig flot i farverne og passer perfekt til formålet.
  K.h.
  Christina

  SvarSlett
 2. Skjønn :-) typisk stoff som eg ikkje hadde likt på rullen, men som likevel er så fint når det blir sydd til noe fint!!!

  SvarSlett
 3. Så flott kurv da. Fargerik og fin :)

  SvarSlett
 4. Kjempefine farger! :)
  Klem fra Veronica.

  SvarSlett
 5. Vilken söt korg!
  Vi har samma leksaksmat här hemma. Först hdade jag en plan på att sy och virka egen, men när jag såg den där fina på Ikea kändes de tlite onödigt.

  SvarSlett
 6. Jeg synes kurven var søt, jeg :)

  SvarSlett
 7. Sikkert ikke typiske mannefarger, men jeg synes denne ble helt lekker! En damekveld-brødkurv kanskje?

  SvarSlett
 8. Takk snille dere:) Så koselig at dere tar dere tid til å legge igjen kommentarer! Blir så glad:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!