fredag 8. februar 2013

Lapping og pimping


Når ullbuksene til Henrik blir hullete er alternativene to - enten å fortsette å gå med hullete bukse (som er det mest sannsynlige alternativet), eller å lappe hullet. Får meg liksom ikke til å kaste noe som man tross alt kan bruke. Det er bare det at det tar så uendelig lang tid å få satt seg ned å lappet noe.  Men nå som symaskinen er plantet i stua, er alt av sysaker bare litt svusj - så er det gjort :) Mens jeg var i gang pimpet jeg buksa til Håvard også. Så nå har de lik. Og jeg som lovet meg selv at jeg ikke skulle bli sånn som kledde opp barna likt. Men gurimalla, det er jo så koselig :)2 kommentarer:

  1. Hehe, kjenner godt til dei hullete bukseknærne. Her lappast det over ein lav sko. Syns det har sin sjarm, og det er uaktuelt å kaste stillongser etter ein sesong! Og med sånne fine lappar er det jo bare å lappe i vei :-D

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!