fredag 15. februar 2013

Cubus make-over


Jeg er så lei av kjedelige gutteklær fra kjedelige standardbutikker! Hvorfor må alle guttegensere i Henrikstørrelse ha bilde av Cars, monstertrucker eller supermann? Og gutteklær fra andre steder synes jeg ofte blir grå og kjedelige, eller altfor mønstrete og fargerike sånn at jeg blir litt svimmel.

Så da må jeg gjøre noe med det selv :) En enkel grå genser av billigste type har fått påsydde vimpler. Perfekt å kunne fikse egne barneklær uten å måtte sy alt det kjedelige. Enkel og lettvint make-over som garantert slår an hos gutten. For det er jo tross alt gøyere med farger enn uten!


16 kommentarer:

 1. Superfin og så genialt;)

  Enig, mye kjipe gutteklær med dølle motiv.

  SvarSlett
 2. Fantastisk make over! Så enkelt och fint! Vimplar är alltid piffigt och tjusigt på allt. :)

  SvarSlett
 3. Kjempefint! Så flink du er! Fint om også:)
  Her går småjentene mest i stripete ulltrøyer med hjemmestrikk over - jeg prøver å holde meg langt unna Kitty og gjengen på klær.

  SvarSlett
 4. Åh jeg er så ENIG! Det er utrolig frustrerende! Hvorfor skal det bare være cars og spiderman på klærne, FØR de såvidt vet hvem det er?
  Jeg er for ensfargede gensere, og har også pimpet opp noen :) Denne ble fin!
  Gleder meg til å pimpe opp mer når jeg får symaskin :)

  SvarSlett
 5. Så fin den var! Og så lurt!
  Jeg venter gutt selv, og kjenner jeg gruer meg til den perioden der - spesielt om det bare er slike klær man finner. Bra du tar i et tak og fikser biffen! :)

  SvarSlett
 6. Fin! Og tenk at det er så lite som skal til før det plutselig er en helt spesiell genser, ulik alt det andre har. Her er vi på vei inn i Hello Kitty-klærnes univers, mine unger aner ikke hvem hun er og jeg orker ikke å introdusere dem før jeg må. Blir mye ensfarget eller i striper, gitt. Og ikke så mye lyserosa, men mye rødt, lilla, grønt og blått. Farger er gøy!

  SvarSlett
 7. Det ble veldig lekkert og friskt! Jeg er enig i at det blir vel mye superhelter og tegneseriefigurer på barneklær - og dette var jo en enkel og overkommelig måte å få stilige plagg på! Må noteres bak øret!

  SvarSlett
 8. He will be the best dressed boy around! :) It looks really good! :) I´m sure he loves it, right? :)

  SvarSlett
 9. Vet du hva? Jeg er så enig! Svære fæle trykk av helter fra voksenfilmer... Not a fan.
  Vimpelløsningen din var jo lekker!

  SvarSlett
 10. fin!
  Känns glatt utan att bli galet :-)

  SvarSlett
 11. Det er praktisk når man kan pynte opp klærne selv! Denne ble veldig stilig:)

  SvarSlett
 12. Dere er så snille! Tusen takk for så koselige tilbakemeldinger :)

  SvarSlett
 13. Stilig! Du er kreativ :) Nei,koffår ska alt vera cars og dødningehovud. Vimplar var finare :)
  Ha ein fin søndag!

  SvarSlett
 14. Åh! briljant! det här ska jag verkligen apa efter!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!