mandag 21. januar 2013

Vinkasser

Litt flaks har man når man finner kjelleren full av disse gamle vinkassene :) Men det er jo begrenset hvor mange vi trenger selv. Så i dag har jeg solgt gamle vinkasser på finn.no. 

Og dere - tusen takk for alle kommentarene på den gule kommoden! Stas! Og til dere som ønsket fargekode på den turkise settekassen - flügger har en egen skala, så har ikke fargekoden. Men skal finne flüggerkoden til dere. Det er bare å ta kontakt med flügger, så tror jeg de er behjelpelige med å konvertere sin kode til vanlig fargekode. 

Fin dag til dere!

I

12 kommentarer:

 1. Så flotte vinkasser! Utrolig fint med lampe og bøker på:-)

  SvarSlett
 2. Stilige vinkasser! Eg har gamle eplekasser, gjer samme nytten, men hakket mindre elegant ;-)

  SvarSlett
 3. Vinkasser er flott, men den lampa da....den var rålekker (er det en sånn Dell-lampe eller hva det heter?!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Lampa er en Kaiser Idell 6556 designet av Christian Dell for firmaet Kaiser & Co i 30-årene. Christian Dell var lærer på Bauhausskolen, og knytta til det miljøet. Jeg kaller den bare for Bauhauslampa.

   Slett
 4. Så kule, har laget hyller av gamle ølkasser på badet vårt.

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei på deg,)) Bloggen din er så fantastisk fin!! Nå har jeg kost meg masse med innlegg og gleder meg til å følge deg videre i 2013, klem Wilhelmine

  SvarSlett
 6. WAAAAAAUW you did it again Vibeke.
  Eeeeeeelsker din blog.
  Du er SÅ inspirerende

  SvarSlett
 7. Åh, heldigfis! sånne ønsker jeg meg :)

  SvarSlett
 8. Lekkert! Elsker strukturen i gammelt treverk.

  //Beate :)

  SvarSlett
 9. Tusen tusen takk for de fine kommentarene deres! Setter sånn pris på det! Snille dere :)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for korrigering!
  Der fikk jeg for å stole på andre... men man tror jo ikke at folk lyver.
  Kanskje jeg mottok en liten skrivefeil. Men jeg lurte, skjønner du, 50-års jubileum i 1955, da måtte det være frigjøringen fra svenskene, og Håkon ble konge. Var det ikke det dette var til minne om, og som kong Olav var med og avduket???

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!