onsdag 16. januar 2013

Testing

Etter et heftig finn.no-raid i høst står det en haug med møbler i kø for å bli malt. Men å ta en avgjørelse på hvilken farge er neimen ikke enkelt! Så da har jeg bestilt en liten bunke prøvemaling, som jeg nå tester ut på småting. Dagens heteste tips for oss i permisjon (eller jobber hjemme) som trenger maling og oppussingsutstyr - Flügger har hjemlevering for bare 29 kr! Perfekt å bestille på nett når man har småbarn i hus, og enda mer perfekt å få det levert på døren! Liker :)

5 kommentarer:

 1. LIKER turkis! Nydelig:) Jobbe hjemme høres fantastisk ut...!

  SvarSlett
 2. Ah, takk for SUPERT prøvemalingtips! Då er det jo håp om at det kanskje blir malt litt i min permisjon òg. Stopper alltid opp ved at eg ikkje klarer å velge farge ;) Du har ikkje tilfeldigvis lyst å fortelle meg/oss andre fargekoden på malinga du brukte her? Akkurat nåkke sånt eg er på jakt etter, men ser meg heilt blind når eg får for mange fargeprøver framfor meg.. Helsing ho som vant pennal fra deg i høst og fremdeles følger deg jevnt og trutt :)

  SvarSlett
 3. Kul med massa grejer att måla och fixa! Den där turkosa färgen är ju hur fin som helst. :)

  SvarSlett
 4. Har litt Finnraid vi å!
  Fint med gjenbruk, samtidig veeeldig fint å spare penger etter boligkjøp
  Lista mi ligger litt høyt for å få ut fingeren til å male vell og merke, men det gjør en enorm forskjell da.

  Fin farge :)
  Lykke til!

  SvarSlett
 5. Herlig farge! Liker også gulvteppet ditt:)
  Har også en lang liste med ting som skulle vært malt, men det får bli senere...kanskje jeg snart må fikse meg en ny permisjon;)

  Du er flink!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!