onsdag 2. januar 2013

Nytt fra gangen


Romjulen ga også tid til litt oppussing. Gangen har stått halvtapetsert siden i høst, og nå fikk vi endelig litt tid til å komme videre. Vi ble ferdige med å tapetsere, og halve gangen ble ferdig malt. En liten vegg fikk mønstertapet. Bildevegg ble påbegynt. En blanding av Henrik-kunst, familiebilder og fine bilder og mønstre skal få prege gangen vår. Polaroid-bildene er etterlatenskaper fra vår forrige bildevegg  på Oppsal. Fortsatt gjenstår lister og dører. Den type maling er ikke så bra for lille Håvard, så det venter vi med til sommeren. Status: Fortsatt halvferdig, men et lite skritt videre :)


6 kommentarer:

 1. så stilig tapet! ønsker deg en fiiiin dag!

  Klem fra Yvonne

  SvarSlett
 2. Det blir fint!! Fantastisk tapet Ü Det går litt i rykk og napp når man har små og skal pusse opp, det skal være sikkert. Vi brukte flere måneder på å pusse opp et soverom (tror det ble 4 måneder...), og alle 4 sov på et lite soverom.... Det gikk det også, men det kan være ganske slitsomt. Kanskje særlig hvis bare èn av de voksne kan pusse opp, mens den andre må være sammen med ungene... Men det blir veldig bra når det blir ferdig!
  Godt nyttår! Gleder meg til å følge deg i 2013 Ü

  SvarSlett
 3. Jeg elsker tapeten! Fantastisk:) Hvor har du fått tak i den?
  Går fort i rykk og napp og ting tar lengre tid når man pusser opp med små barn i huset...men det blir nok knall til slutt:)

  Og godt nyttår forresten!! :)

  SvarSlett
 4. Å! Utrolig kul tapet! Digga den! Alle var fornøyd med julegavene du hadde laget for meg i år! Det var jo kjempe kult:) Og jeg er super fornøyd med etuiet til mobilen min. Ønsker deg gode og kreative dager i det nye året:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig koselig!! Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding:)

   Slett
 5. Takk dere! tapeten er fra wallpaperdirect :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!