tirsdag 1. januar 2013

Godt nyttår!


Jul og nyttår vel overstått! Deilig med ferie og tid til å være sammen. Godt nyttår til alle dere! Jeg setter så stor pris på alle dere som er innom, og alle dere som kommenterer! Tusen tusen takk!

Antagelig som mange andre, så fikk jeg også fine boka "kreativ mamma" til jul, og disse marshmallowsene tenkte jeg ville passe ypperlig som små fyrverkeri på nyttårsaften. Perfekt for Henrik å være med på. Moro :)


Tid til oppussing har vi også hatt i ferien, og denne tapeten har kommet opp. Mer om det siden. Her er litt nyttårsaftenstemning før gjestene kommer. Prøvde forgjeves å få tatt et bilde av Henrik og meg, men han ville bare løpe sa han...

Gule gummistøvler var Henriks valg av pensko til meg, og gule post-it-lapper til bordpynt. Nice.


6 kommentarer:

 1. Så gøyale nyttårs snop!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Ideen er fra "Kreativ mamma"

   Slett
 2. Godt nytår, jeg glæder mig til at læse med 2013 også

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk det samme! Gleder meg til å følge deg videre også!

   Slett
 3. Oi, den tapeten var skikkelig kul! :) Vi har kontrasttapet på stova og i trappeoppgangen, men den er ikkje like sprek så den dere har fått! Godt nyttår!

  (PS. kom nettopp over bloggen din, den er nå lagt til på bloglovin :D)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Så hyggelig :) Godt nyttår til deg også!

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!