onsdag 5. desember 2012

Virkelighetsflukt = mange punger!

Jeg innrømmer glatt at førjulstid ikke er noe for meg. Jeg ser rundt på andre blogger at dere har skikkelig førjulskos. Der er ikke jeg. Førjulstid for meg er lik stress. Klarer ikke å slappe av i det hele tatt, selvom jeg bestemmer meg hvert år for at jeg skal klare det. Da er det veldig godt å kunne koble av med symaskinen og ikke tenke i det hele tatt. Og det har resulteret i en haug med punger. Disse blir med på julemarked på Blå nå på lørdag. Kanskje vi sees der?5 kommentarer:

 1. Jul ER stress. Blir svett bare ved tanken på å begynne med julegaver. Hadde vært mye koseligere om alle hadde tatt det med ro. I butikker, overalt igrunn. Mye koseligere.

  Takk for pakken forresten! :) Du er utrolig flink med symaskina :)

  Lene

  SvarSlett
 2. Suk Vibeke! Jeg elsker dine fine ting :)

  SvarSlett
 3. Holder jeg med deg i! Førjulstiden skal jo tross alt være en avslappende og fin tid, ikke stress slik den ofte blir forbundet med:) Så kult at du skal på marked! Respekt til nybakt tobarnsmamma!!:)

  SvarSlett
 4. De er så flotte disse pungene dine! Og så herlig å få ta del i lyse, glade og fargerike bilder :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!