mandag 10. desember 2012

Sokkene!


Her er de fine sokkene jeg byttet til meg på marked. Har blitt enda mer glad i dem nå som jeg har tatt dem i bruk! Liker at de er strikket en rett en vrang hele veien. Og stripefargene er nydelige. Sokkene gjør at jeg får lyst til å strikke sokker selv. Ja for såååå mye arbeid er det vel ikke. Vet jeg lurer meg selv, for jeg virkelig hater den sokk nummer 2! Men fram til jeg eventuelt strikker mine egne, så har jeg flyttet inn i disse. Me like:)

14 kommentarer:

 1. Kjempefine! Jeg synes hælen er litt trøblete å få til...

  SvarSlett
 2. Det er også kult med disse sokkene, for hælen er strikket på en spsiell måte. Gjør de bare enda bedre! :)

  SvarSlett
 3. De var kjempelekre. Og jeg sliter med det samme som du: sokk nr to er så umotiverende!

  SvarSlett
 4. De var LEKRE! Nice farge altså!:) Jeg drømmer om å bli den tanta/bestemora/oldemora som alltid gir hjemmestrikka sokker med en overraskelse i til jul, hver år. Hva er så hemmeligheten med hælen? Det er vel akkurat det de aller fleste kvier seg for:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Samme her! Vil så gjerne være en sokkestrikker. Er noe koselig over det altså. Vet ikke hva hemmeligheten med hælen er her, men den er flat og skikkelig fin.Og sammenføyd på bunn på noe vis...

   Slett
 5. Angrer på at jeg ikke kjøpte et par egentlig. Bor i 1.et og er så gulvkaldt. Har hun nettside?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg angret forrige gang hun stod der nemlig, så bstemte meg raskt da jeg så henne denne gang:) Ingen nettside dessverre...

   Slett
 6. Jeg og - sokk nr. 2 - helt umulig. Og så blir det liggende - og når du vurderer å begynne igjen husker du ikke hvordan du strikket den forrige hælen. Nettopp bestilt et par sokker på Epla her - julegave til mormor...

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, akkurat sånn det er! Men har begynt på en sokk nå, og trikset er vel å strikke skikkelig fort sånn at det føles som et strikketøy. Ikke stoppe opp å være tilfreds med en liksom...

   Slett
 7. Jeg sliter også med å strikke nr 2, av både votter og sokker. Så jeg strikker heller begge på en gang. Sjekk ut denne demonstrasjonen;
  http://www.youtube.com/watch?v=i4iD77aJCAw&list=PLBFC09DD42E53EAC4&index=18

  Det funker i alle fall bra for meg, men det forutsetter at du ikke blir stressa av å jobbe med mange nøster på en gang.
  Og her fant jeg en tutorial på Ravelry også. Hun bruker ikke akkurat samme metode som videoen, men prinsippet er det samme.

  SvarSlett
  Svar
  1. Glemte å legge inn Ravelrylinken :) http://www.ravelry.com/patterns/library/socks-two-at-a-time-on-a-magic-loop

   Slett
  2. Så gøy med den linken! Fikk sett litt av den før Håvard krevde oppmerksomheten min. Jeg er jo en stripestrikker, så da blir det kanskje litt mye nøster som du sier. Men virker jo som en god ting når man kommer inn i det! Kanskje jeg kaster meg på og prøver plutselig :) Takk for forslaget og linken!!

   Slett
 8. Fine sokker! Jeg strikker sokkene vekselvis, først den ene ned til helen, så den andre ned til helen, så en hel, så den andre, og til slutt resten av foten, først på den ene så den andre. Det krever to sett med pinner i samme størrelse, men gjør sokkestrikkingen mye mer til "ett" prosjekt!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!