søndag 16. desember 2012

Nytt på gang

Jada, optimismen slår til. Nytt par på gang. Satser på at det går like bra denne gangen;)

5 kommentarer:

 1. Hei, morsomt å følge med på bloggen din! Du lager veldig mye fint :-)

  Er det lov å spørre om hvorfor du bruker strømpepinner og ikke magic loop?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Eva! Aner ikke hvorfor jeg går for strømpepinner hver gang. Tror det bare er enklest fordi jeg ikke har prøvd magic loop. Mister liksom litt av hygga å måtte google og se på en instruksjonsvideo når jeg er gira på å strikke NÅ. Mister fort litt inspirasjon dersom jeg ikke begynner med en gang. Da kan det hende jeg bare aldri kommer igang ;) Men skal npk f prøvd det en gang altså :)

   Slett
  2. Det gir mening :-) Jeg håper du prøver en gang. Nå skal det sies at jeg har problemer med å strikke pene overganger mellom strømpepinner. Med magic loop blir det pent fordi jeg kan stramme mer i overgangen.

   (Kabelen bør være litt fleksibel. Jeg har god erfaring med Addi Lace - 100 cm er en bra lengde.) (addineedles.co.uk)

   Slett
 2. Så kule farger :) Lykke til :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!