søndag 9. desember 2012

Julemarked på Blå

I går fikk jeg endelig stått på marked på Blå igjen. Et helt år siden sist, og jeg merket at jeg hadde savnet det! Og jammen var det koselig å være tilbake. Så mange fine folk! Salget var bra også, så jeg er storfornøyd. Allikevel har jeg masser av varer igjen, så det kommer nok endel nytt i eplabutikken min i løpet av kort tid :)

Ved siden av meg satt Renate (den lille brosjefabrikken/strikkekurven) som jeg ble kjent med da jeg satt på marked for 2 år siden. Vi har hatt sporadisk kontakt siden den gang, og jammen var det hyggelig å se henne igjen! Med seg hadde hun blant annet de flotte brosjene sine, fine strikkevester til barn og plantefarget garn. Herlig!
Sammen med Renate satt dama med de fantastiske sokkene. Sokkene er strikket av hennes mor, og det bugnet av stripesokker i alle farger. Selv fikk jeg byttet til meg et par som er HELT fantastiske. Skal vise de fram en annen dag:)


3 kommentarer:

  1. Hei
    Beklager "stalkingen". Jeg er en en uke gammel fersking i bloggverden og du har inspirert meg nå:) Håper ikke du syns det er dumt at jeg snakker om deg i siste innlegget mitt, måtte bare nevne det:)

    SvarSlett
  2. Så mye flott du hadde å tilby heldige julehandlere :) Du er virkelig produktiv!

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!