lørdag 15. desember 2012

I did it!

Inspirert av de fine stripesokkene jeg kjøpte på marked satte jeg i gang med et eget par. Engstelsen var stor for om jeg skulle klare å strikke sokk nummer 2. Så da bestemte jeg meg for å ikke føle meg tilfreds etter første sokk. Vanligvis føler jeg meg så innmari ferdig. Også bestemte jeg meg for å legge opp til sokk nr 2 med en gang den første var overstått. Ikke vente et minutt en gang. På den måten føltes det litt mer som ett strikketøy og ikke to. Funket for meg:) Oppskrift etter "myk start".

11 kommentarer:

 1. Så fine!! Den boka har eg og, veldig fin! Kva garn har du brukt?

  SvarSlett
 2. Så flotte sokker. :) Jeg er jo bare nødt til å lære meg og strikke :)

  SvarSlett
 3. De ble veldig fine :) gratulerer med vel gjennomført sokkepar. For min del pleier resultatet å være motivasjon nok- herlig med splitter nye egenstrikka sokker :)

  Ha en fin adventssøndag.

  SvarSlett
 4. Takk snille dere :) Har brukt vestlandsgarn fra Bogerud. 100% ull. Burde sikkert vært noe nylon i det for at de skal være mer slitesterke... Og momoko - resultatet er hele greia og hele motivasjonene. Trenger bare litt motivasjonspåfyll på den sokk nummer 2... ;)

  SvarSlett
 5. De var skikkelig søte :)
  Kan du legge ut en video eller beskrivelse av hvordan man lager hæler på sokker? haha, jeg sliter med det og det er ikke så mange som kan hjelpe meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) Jeg er egentig ingen sokkestrikker jeg heller... Disse er oppskrift fra myk start. Men på drops sine sider finnes det videoer. F.eks denne: http://www.garnstudio.com/lang/no/video.php?id=153&sort=2&thumbnails=on eller denne: http://www.garnstudio.com/lang/no/video.php?id=69&sort=2&thumbnails=on

   Ligger sikkert masse på youtube også:) Lykke til!

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!