fredag 14. desember 2012

Fra mitt syrom


Jeg er så heldig å ha eget syrom. Og jeg nyter det så lenge det varer. Før eller siden kommer nok gutta til å forlange hvert sitt rom. Men fram til det kan jeg herje som jeg vil der inne. Og det gjør jeg. Jeg er ikke spesielt ryddig av meg, men systematisk er jeg. Så alt har sin plass. Selvom det kanskje ikke er logisk for andre hvor ting ligger, så er det veldig logisk for meg. Jeg sorterer f.eks ikke stoffene mine etter farge eller type stoff, men etter hvor jeg har fått eller kjøpt dem. En liten avdeling ebay, etsy, stoff og stil, Paris, fått av søsteren min, fått av venninne, kjøpt på marked osv. Da finner jeg de mye fortere igjen :) Også har jeg 3 forskjellige skuffer med glidelåser. Sånn rundt regna tror jeg at jeg har ca 6-700 glidelåser i hus. Sykt! Det er det der at jeg elsker bunker igjen altså...

Helbilde av syrommet er helt umulig å få tatt. Altfor mye rot, og altfor mange julegaver som ligger rundt.. Men dere skal få se det en gang altså :)

(også merker jeg meg at sokkene er med på bloggebilde for tredje gang allerede. Beviset på at jeg virkelig har flyttet inn i dem :)3 kommentarer:

 1. Eg fikk meg og et eget syrom! Sakte, men sikkert er det blitt fylt opp med lego, og plutselig ein dag hørte eg at det blei kalla legorom!! Jaja, eg greier fremdeles å presse meg inn, og har fremdeles et bord og noen hyller til disp. Mitt lego/syrom egner seg likevel ikkje på trykk :-) nyt rommet så lenge du kan!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, sånn kan det gå :) Så mye for det syrommet liksom... Man kan jo si at fordelen her er at rommet er så lite at det egentlig ikke går an å snike inn noe mer ;)

   Slett
 2. Herlig! :) Jeg ønsker meg syrom jeg også, men det får bli når guttene flytter ut ;-)
  Ha en god helg!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!