fredag 7. desember 2012

Blått til HåvardJaggu ble denne genseren som bare rullet og rullet ferdig. Takk for alle tips! Jeg gikk for å plukke opp masker og strikke en ribb istedet. Og som dere lovet så funket det som bare det:) Genseren er faktisk det første ensfargede jeg noensinne har strikket! Kanskje med unntak av en vott her og der, og muligens en lue. Også en bukse... Ok, den første ensfargede genseren da;) Oppskriften er rullegenser fra Nøstebarn størrelse 1/2 år. Passer ypperlig til lille Håvard som er 2 og en halv måned. 

Nåleetuiet er sydd av en duk min farmor har brodert. Den var blitt flekkete og ikke så fin lenger. Til selve nålene har jeg brukt et fleece-teppe. Ideen fikk jeg fra Maganda som har sydd noen skikkelig fine nåleetuier!4 kommentarer:

 1. Så fint! Bra att det gick att få ordning på kanten. Vad gullig han är i sin tröja, lille skrutten!

  SvarSlett
 2. Kjempefin genser! Og nydelig gutt! Elsker sveisen hans! :)

  SvarSlett
 3. Hello, wat a lovly pic from the baby. Thats soooo sweet.

  Conny

  SvarSlett
 4. Så fin genser og søt gutt :o)
  Fint at kanten ble bra.
  Kjempefin ide med nåleetuiet,
  Koselig at du laget av en gammel duk!
  Og så likte jeg så godt det blå til det gule fine teppet!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!