fredag 16. november 2012

Vi reiser!

Og med meg er selvfølgelig garn. Nok garn. Håper jeg... 6 timers togtur til Stockholm. Forhåpentligvis med en sovende Håvard. Sånt kan det fort bli strikking av! Planen er å bli ferdig med jakken til Henrik og å begynne på noe nytt. Å planlegge et nytt strikketøy er noe av det koseligste jeg vet. Så istedet for å haste sammen noe, tok jeg like godt med meg alt garnet jeg hadde av mitt nye favorittgarn Peruvian highland wool. Takk til dere for alle nyttige kommentarer på dette innlegget om garnanbefalinger:) Visste jeg kunne stole på dere! 

God helg til dere!


5 kommentarer:

 1. Så fine fargar på gensaren :-) Har du bestillt garnet på nett? god togstrikketur :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) Ja, garnet er fra 123knit.com

   Slett
 2. Så artig at du tok tipset mitt den gang i fjor :) Da hadde jeg ikke blogg, men sneik meg rundt i bloglandia likevel, hehe. Veldig fine farger du har på gang.
  God helg og god tur!!!

  SvarSlett
 3. Så herlege fargar. Har ikkje prøvd det garnet, so får vel kanskje gjere det.
  Kjenner igjen det med å pakke med ekstra garn når ein skal på tur.

  God tur og god helg.

  SvarSlett
 4. Takk snille dere:) Og tenk at jeg klarte å glemme igjen strikketøyet på toget. Makan!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!