fredag 23. november 2012

Klipp og lim


Jeg elsker når Håvard sover når vi kommer hjem fra barnehagen sånn at Henrik og jeg kan få litt ekte kvalitetstid uten en gråtende Håvard. Da er jeg alltid raskt framme med fargeblyanter, klistremerker, plastelina eller andre ting vi kan lage noe med. I går ville Henrik gjerne klippe. Og da kunne vi jo like gjerne bruke dette avklippet til noe. Så da lagde vi bilder til veggen. Klippet, limt og hengt opp av Henrik.

Men er det flere enn meg som synes det er skikkelig vanskelig å ikke blande seg inn i hvordan det skal se ut?! Merker jeg synes det gjorde bittelitt vondt at teipbitene skulle henge så rart liksom.. men så ble det i grunn bare mer koselig, også liker jeg egentlig det litt naive teipopphenget sånn til slutt allikevel ;) Og tross alt så kjørte jeg ren diktatur på hva slags papir og hvilken teip som skulle brukes ;)6 kommentarer:

 1. Kontrollert kreativitet! :D
  Høres veldig lurt og kjekt ut å ha en slik kvalitetstid sammen mens minsten sover. Vinn-vinn! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt klart! Koselig for liten og stor :)

   Slett
 2. He he, det er ikkje berre berre å kontrollere den skapargleda nei. Du er nok inne på noko der ved å styre litt kva materiale som er tilgjengelig. Skjønt det er ikkje så lett når du har ei femårig jente som syns toppen av lykke er glitterlim... men det viser seg at det kan ha sin sjarm det også heldigvis!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ,glitterlim ja! Det går nok over;) Og så lenge det er kreativ glede så er alt lov! Kos dere med glitter :)

   Slett
 3. Super kunst dette. Er ikke så greit å holde fingrene av fatet alltid, men syntes dere var flinke jeg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, takk :) Nei, jeg må virkelig ta meg sammen. Det er jo gleden ved å lage det som er det viktigste. Ikke nødvendigvis resultatet!

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!