tirsdag 13. november 2012

Jeg elsker finn.no #3

Nok en gang har vi vært heldige på finn.no. Noen ga bort dette skapet ikke så langt fra der vi bor. Henrik og jeg har vasket bort gammel lukt, og maling er kjøpt inn. Nå mangler vi bare tiden, så skal nok dette skapet bli fint ja!


9 kommentarer:

 1. Så fin! Den var dere heldige med :-)

  SvarSlett
 2. Det var fint, ja! Eg har ein drøm om akkurat eit sånt skap, der alt male-, teikne- og hobbyutstyr skal vere tilgjengelig for store og små, men samtidig lett å lukke vekk ved å berre stenge dørene. Både 5-åringen og 2-åringen elskar å halde på med kreative sysler, og det syns eg er viktig å tilrettelegge for. Så når me flyttar til større hus om nokre år skal eit sånt skap på plass. Så har er eg ein gammel dobbel skulepult som skal få stå ved siden av og vere teiknestasjon. Oi oi oi som eg gler meg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å, det hørtes fint ut!! Og med en sånn skolepult ved siden av ja:) Herlig! Forøvrig godt tips med hobbysaker i. Helt enig i at det er viktig å legge til rette for!

   Slett
 3. Har du tips til en som meg som blir nedstemt hver gang jeg finner slike flotte funn? Nei, vi ska itj ha slikt gammelt teak-ræl i hus, sier han bare. Bah...

  Dette skapet var jo kjempelekkert. Plass til mange spill og leker der inne! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, Peter kan også være skeptisk til visse ting jeg finner(selvom han stort sett er veldig enig). Da hender det jeg viser han bilder av hvordan andre har fått til noe fint med tilsvarende møbler. Eller man kan appelere til at det kastes altfor mye. Gjenbruk er bra og viktig! Også blir det jo ikke gammelt teak-ræl når det er malt ;) Lykke til!

   Slett
 4. neimen er det "Kalle" som sitte på skapet?? Min "Kalle" er nokså lika sleten, men kanskje ikkje så rart når han er 32 år... ;)

  SvarSlett
 5. Oj, vilket fint skåp! Tänk att någon gav bort det!

  SvarSlett
 6. For et fantastisk skap!! Gleder meg til å se hvilken fin farge det får;)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!