torsdag 29. november 2012

Hjemmesnekret hylle til meg :)

Jeg har lenge tenkt at jeg trenger en hylle til markedsbruk. Jeg begynner å få så mange varer nå, at jeg må begynne å bygge i høyden for å få plass. Så snille Peter har snekret en hylle til meg :) Her skal jeg få plass til en rekke punger når jeg skal stå på julemarked på Blå 8. desember. Og når den ikke er med på marked skal den få stå på syrommet mitt og romme ferdige, og halvferdige produkter. Jeg merker at jeg allerede har blitt ganske glad i den! Takk Peter :)


4 kommentarer:

 1. Fin hylle og FIN farge! Kjekt med handy mannfolk;)

  SvarSlett
 2. Så herlig hylle. Heldige du :)

  SvarSlett
 3. Smuk smuk farve, og de der små punge/tasker(!) skønt stof :)

  SvarSlett
 4. Guriland for en handy mann du har!! Lekker farge du har malt den i også!! Så moro med marked!!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!