søndag 25. november 2012

Flink?

Jeg syr om dagen. I mitt eget syrom,  med utsikt til hagen. Når det er mulighet vel og merke. Sånn når Håvard sover og ikke skriker. Noen vil kanskje si at det er flinkt. Det er det ikke. Det er nødvendig. Jeg kobler helt ut når jeg syr. Og det trengs i en hektisk småbarnstilværelse! Jeg blir rett og slett litt smårar dersom jeg ikke har fått sånn alenetid på en stund. Så da syr jeg. Og når Håvard våkner så har jeg hatt en fin pause, som det i tillegg har blitt et resultat av. Når man til stadighet blir avbrutt, så føles det uendelig godt å ha fullført noe og sitte med et ferdig resultat i hendene. Flere som kjenner seg igjen?

6 kommentarer:

 1. Så deilig! Tror det er lurt med slike avbrekk! Og ja, jeg kjenner meg igjen!:)

  SvarSlett
 2. Kjenner på det samme når jeg syr også, deilig å koble ut når man har mulighet til det ;)

  SvarSlett
 3. Oh yes! Akkurat sånn har jeg det også! :)

  SvarSlett
 4. Det er akkurat sånn det er. Også er det så underlig at så mange syns det er "flinkt", og ikke forstår at det nærmest er meditasjon!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!