tirsdag 6. november 2012

Elsker finn.no #2Hurumlandet har virkelig endel å by på. Blant annet er fine møbler en av de tingene. I hvertfall kan det virke sånn. Vi har vært på fine loppemarkeder på "den andre siden" som vi sier i Drøbak, og i helgen tok Peter turen gjennom tunnelen for å hente dette fine skatollet.  Jeg elsker det! Foreløpig plassert i gangen, men det skal nok få en mer verdig plass etterhvert.

Også merket jeg meg at flertallet var for å bevare denne lampa  som den er. (hurra for det, for vi har så mange oppussingsprosjekter på gang...) Og da er det store spørsmålet om dette skatollet skal males? Synes det er veldig fint som det er, men lakken er ganske sprukket opp og ikke så fin... Ka du tru?

4 kommentarer:

 1. Jeg synd det er superflott som det er - liker gammelt tre. Men sikkert også fin i en mint farge..

  SvarSlett
 2. Ser underbar ut! Kanske kan man börja med att måla, alt. tapetsera insidan innan man gör något drastiskt. Kolla gärna in på min giveaway, vinsten kanske kunde inspirera...

  SvarSlett
 3. Så fint skatoll! Har nylig gitt bort mitt pga plassmangel,og kjenner stadig på at eg angrer. Eg ville malt det i ein sprek farge, og kanskje tul og med satt på nien fine knotter. Men i og med at det er veldig fint som det er og, kan du jo sette det nederst på prioriteringslista di ;-)

  SvarSlett
 4. Takk for fine forslag :) Skatollet blir nok som det er en stund, av rent praktiske årsaker. Hvor skal man ta tiden fra...?

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!