torsdag 22. november 2012

3 år! Hurra, og 30% avslag :)

For 3 år siden la jeg inn mitt første produkt i eplabutikken min. Jeg var høygravid med Henrik og satt for det meste foran symaskinen når jeg ikke lå strakt ut på sofaen. Det var en herlig og stille tid. Nå er det ikke stille lenger, men desto mer herlig :)

Uansett: Butikken er 3 år, og jeg har snart hatt 500 salg. Det må jo feires! Derfor gir jeg dere 30% avslag på alle varer (med unntak av salgsvarer) ut dagen. Du bare skriver "hurra" i kommentarfeltet når du handler så refunderer jeg beløpet i etterkant.

Hurra for 3 år! Jeg gleder meg til mange flere :)

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med treårsdagen! :)

  SvarSlett
 2. GRATULERER snupp :)
  Du er så flink!

  HUGS

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for utrolig koselige ord! Kan si akkurat det samme om deg :)
   Og tusen takk for bestilling! Stas! Klem :)

   Slett
 3. ...akkurat bestilt en FIN pung fra deg :)
  Gleder meg til å få den i hus :)

  SvarSlett
 4. Nettopp bestilt hos deg nå. Du lager mye fint! :-)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med jubileum! Jeg er kjempefornøyd med sminkepungen i ullstoff fra deg - anbefales!
  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig hyggelig Veronica! Nå ble jeg glad :) tusen takk for bestillingen!

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!