fredag 12. oktober 2012

Ministol makeover


Det er ikke de store prosjektene jeg får tid til om dagen, med en liten Håvard som vil være inntil hele tiden... Men med bæresjal får man allikevel gjort litt så lenge det foregår i høyden så man ikke trenger å bøye seg. Litt teip på en barnestol er et ypperlig sånt prosjekt. Og jeg dristet meg til jentefarger. Henrik bryr seg tross alt ikke om jeg har pyntet stolen hans, det er jo mest for min skyld uansett;)
3 kommentarer:

  1. vilken snygg orange byrå!

    SvarSlett
  2. For noen fine fargekombinasjoner! Kjenner til det med baby tett inntil og lite tid til andre ting. Gjør godtmed noen småprosjekter inn i mellom! :)

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!