onsdag 31. oktober 2012

Mer farger til folket!
Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe litt ekstra ut av presentasjonen av pungene mine. Så jeg har tenkt på hvordan jeg kunne gi varene mine enda mer handmadevibeke-signatur. Farger er et stikkord hos meg, og da ble løsningen rett og slett å tilføre mer farger :) Små merkelapper har fått en liten stripe washitape og med butikkadressen min stemplet på baksiden. Så mens Peter stemplet ivrig valgte jeg riktig farge til riktig pung. En koselig kreakveld (kan vi værsåsnill ta inn ordet krea på norsk - synes det er så hyggelig) med en koselig fyr, mens to små gutter sov koselig i sengen sin :)
13 kommentarer:

 1. Wow, så stilige desse blei! Kul idé.

  SvarSlett
 2. Fantastisk fine! De lappene gjorde virkelig susen.
  Ha en fin kveld.
  Klem :-)

  SvarSlett
 3. Deilige! Og ja, mer farger til folket! Synes det er så koselig at du og Peter er så flinke til å gjøre sånne ting sammen!:)

  SvarSlett
 4. Så stilige lapper og friske fine farger både på
  dem og de sydde mappene!
  Koselig med kreakveld, både i ord og gjerning ;O)
  Nina

  SvarSlett
 5. SUPERFINE!!!!! - og så koselig å få hjelp da ;)

  SvarSlett
 6. Vilket superbra sätt att piffa till etiketterna på! Kan man göra annat än att älska washitejpen?!

  SvarSlett
 7. Så kule lapper,og mapper :-) Washitape er fantastisk :-)

  SvarSlett
 8. it is so creative!!! I love the way you decorate your sweet bags....it improves design.

  SvarSlett
 9. Ååå så fine;) Hvor er stoffene på de tre siste fra?? Fin blogg du har forresten,

  Her må jeg kikke litt når jeg har litt tid. Nå er det to små som vil ha litt oppmerksomhet.

  -malla-

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Alle stoffene på det nederste bildet er fra stof og stil:)

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!