mandag 15. oktober 2012

Kveldskos og kveldsnødvendighet

 
Ja, for her i hus er peis både kos og nødvendighet. Vi har fortsatt ikke fått satt opp panelovner etter vi pusset opp, og det er ikke til å komme bort fra at det er KALDT i et hus med ingen som bor hverken over eller under + at vi har en vegg med bare vinduer (fra 70-tallet..). Men jeg synes det er koselig jeg, å kle på seg tøfler, ullgenser og pledd og få den gode hytteturstemningen :)

(legg forøvrig merke til refleksjonen av tålmodige Peter som bærer rundt på en urolig Håvard. Velg derimot å overse den uferdige gangen på bilde over. Skimter jeg en pappeske - ja det gjør jeg...)
  


8 kommentarer:

 1. For en fin ovn dere har! :) Vi fikk varmepumpe i fjor, det er gull! :)
  Spesielt for meg som ikke klarer å få fyr i ovnen, samme hvor mye jeg prøver :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi var inne på varmepumpe vi også, men var ikke noe logisk sted å montere den i stua vår. Så da droppa vi det rett og slett. Og vedfyring er jo litt artig da, for meg som bare har vært vant til det på hytteturer :)

   Slett
 2. Heipå dæi!
  Så koselig med fyr i ovnen!
  Godt å kunne krypeunder ett pledd og kose sæi med varme fra ovnen:)
  Likte trekassan du har for å oppbevare veden i:)
  Ønske dæi en fin fin dag

  SvarSlett
  Svar
  1. Pledd og ovn er fantastisk ja :)Og trekassene er supre! Fulgte med en haug med huset :) Fn dag til deg også!

   Slett
 3. Til opplysning er ovnen en Jøtulsekser (altså Jøtul nr. 6). Den mest berykta vedforbrukeren i norsk historie :) Vi må ha ny kjære Vibeke! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hører du sier det, og jeg skjønner at jeg må være enig ;)

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!