søndag 28. oktober 2012

Hastverkssying med hjelp fra Henrik
Det gjelder å utnytte tiden når Håvard sover godt. Og det gjorde Henrik og jeg til gangs på fredag. For mens jeg hadde brystbetennelse var Henrik også hjemme fra barnehagen med feber (takk til besteforeldre som kom og hjalp!). I hans friske øyeblikk mens Håvard sov kastet vi oss rundt og sydde en varmepose til meg. Det er noe jeg har tenkt på å sy lenge, og etter to runder med brystbetennelse har jeg skjønt at dette var noe jeg bare måtte ha.
Og dette bærer preg av hastverkssying (man må være fryktelig rask når man syr med små barn, liten tålmodighet til måling og klipping der i gården - puh). Og tenk at jeg i mitt hastverk endte med å bruke trykknapp som lukking av yttertrekket! Dæven så dumt det er å ha metallukking på noe som skal varmes opp. Ikke langt unna at jeg fikk svimerke etter den hersens trykknappen.... Men alt i alt . superfornøyd med risvarmepose! Genialt!6 kommentarer:

 1. Herlig stoff! Jeg har også hatt et sånt dynetrekk.
  Nå gleder jeg meg til senere når jeg får bedre tid og kan sy et par koselige dynetrekk til babyen. Men kanskje ikke akkurat av det stoffet. Jeg har et fint et i blåhvite striper. Og så et hønetrykk eller lignende.
  God bedring med brystbetennelsen! Det er jo forferdelig vondt.

  SvarSlett
 2. Uha, med brændemørket på grund af knappen. Men varmepuden er super fin og jeg må da lave sådan en engang. Ja, man skal være på toppen, når man laver noget med børn, men ved du hvad...jeg syntes det er så fint at man ikke altid har syet helt perfekt...jeg kan godt li at man kan se det er hjemmegjort. Fint arbejde med hjælp fra Henrik ;O)Kram Betina

  SvarSlett
 3. Koselig at du og Henrik får litt kvalitetstid sammen! Men, huff - brystbetennelsen håper jeg du snart slipper! Det er ikke noe særlig! God bedring til dere!:)

  SvarSlett
 4. Så smart! Og fint :-) eg slit også med brystbetennelse i tider og utider! *går på dyrommet ein tur*

  SvarSlett
 5. Det var lurt med varmepumpe, jeg har kun brukt store ullinnlegg,
  Men dette er sikkert lurt for å få bukt med betennelsen!
  Nydelig stoff du har brukt!
  God bedring og kos deg med den lille hjelperen

  SvarSlett
 6. Uff, brystbetennelse er fæle greier, håpsr du får tatt knekken på det med puta. Stoffet likner veldig på noko eg overtok etter bestemora mi, det var berre eit par opprivne filler igjen men nok til at eg berre må spare på det. Ho var av den generasjonen som ikkje kasta noko, det ser ut til å ha gått i arv...

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!