søndag 14. oktober 2012

Etterdønninger av sminkepungkjøret

Da jeg fortsatt var gravid og på sminkepungkjøret sydde jeg disse to. Av en eller annen grunn (kan det ha vært at Håvard plutselig kom til verden..?) fikk jeg bare aldri tatt bilde av dem. Før nå. Så her er de. To stk sminkepunger som antagelig aldri kommer til å havne i min eplabutikk, rett og slett fordi jeg aldri får tatt produktbilder. Men er du interessert så kan du selvsagt sende meg en mail :)
11 kommentarer:

 1. Fina! Härlig färgkombo med det gula och turkosa.

  SvarSlett
 2. Vilken inspirerande blogg du har! Snygga, läckra sminkväskor!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du synes den er inspirerende! Da blir jeg glad :) Takk!

   Slett
 3. Så flotte sminkepunger. Herlig og glade gule :)

  SvarSlett
 4. Fiine! Og, good night, så kule bilder!!:)

  SvarSlett
 5. Så flotte, og herlige farger. Eg er råfornøyd med min røde som eg har kjøpt hos deg :)

  SvarSlett
 6. Så vakre bilete du tek :) Du presenterer produkta dine på ein utruleg fin og lekker måte :) Dette var intet unntak :)
  Utruleg koseleg og sjarmerande hus de har, eg misunner dykk "hyttekosstemninga" :)
  Ha ein fin dag :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!