onsdag 3. oktober 2012

Ett til...


Det trengtes et dynetrekk til. Så symaskinen får ikke stå i ro her i hus. For når lille Håvard sover vet jeg jo veldig godt hva jeg har lyst til å gjøre.. Og når jeg er så heldig å ha eget syrom, så er det jo bare å liste seg inn. Det skal sies at det ikke er så fryktelig mye tid jeg får tilbragt der inne. Mesteparten av tiden går med til Håvard på fang og Håvard på stellebord. Sånn det skal være :)

Og dere  - tusen takk for alle kommentarer! Det er ikke så mye armfri jeg har om dagen, så jeg er dessverre ikke så god på å svare på alle for tiden. Men jeg setter skikkelig pris på at det tikker inn kommentarer. Da har jeg jo noe hyggelig å lese mens jeg sitter der stuck med lille gutten :)9 kommentarer:

 1. Så fin gut og fin dyne! Har du prøvd bæresjal/slynge? Då får du armfri samitidig som du har babyen tett på, anbefaler det varmt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, har bæresjal :) Funker supert! Men litt styrete og ta av og på hele tiden, så blir ofte til at jeg lar det være.

   Slett
 2. For en fin gutt du har:) Kos deg masse med baby, savner den tiden jeg:) Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 3. For en skjønning, og søtt dynetrekk. Begynner å bli utålmodig her, og det er fremdeles 5 mnd igjen...

  SvarSlett
 4. Kjempefint sengetøy! Og gratulerer med den nye lille gutten! :)

  SvarSlett
 5. Flotte dynetrekk og nydelige Håvard:) Fine navn dere har valgt til guttene, synes jeg:)
  klem Trine:)

  SvarSlett
 6. Tillykke med ham, Vibeke. Han er godt nok fin.

  Kh
  Anna

  SvarSlett
 7. Dejlige ting du viser på din blog. Jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlett
 8. Kjempefint dynetrekk og for en nydelig liten bebis!!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!