mandag 29. oktober 2012

En lampe og en smekke (og et lite syskrin)


To bilder som ikke har noenting med hverandre å gjøre, annet enn at de passet i fargen ;) Håvard bruker siklesmekken jeg sydde til Henrik av Peters gamle genser fra de glade 70-årene. Snakk om en godt brukt genser! Og lampen vi fikk i fjor av søsteren til Peter har endelig fått ledninger og kan gjøre nytten sin i en tidligere mørk krok. Det store spørsmålet er - skal vi spraylakke den i fresh farge?

(syskrinet er forøvrig etter min mormor, og jeg forundres stadig over at den tidligere rommet alt av sytilbehør jeg trengte. Nå lurer jeg jo på om et helt rom er stort nok...;)

7 kommentarer:

 1. Gjenbruk er topp! Den lille søte karen ser ut til å trives i arvegodset.
  Er det ikke rart hvordan man alltid bruker all den plassen man har - enten om det er et skrin eller et helt rom?!

  SvarSlett
 2. Herlig lampe! Jeg hadde samme i brunt men ga den vekk da jeg ikke fikk den til å virke. Angrer fryktelig på det i dag. Kunne jo fått noen til å reparere den. Jeg ville ha spraylakert den i knall gult :) Nydelig siklesmekke på en nydelig gutt!

  SvarSlett
 3. Så söt han är! Och syskrinet och lampan är jättefina också. Lampan är fin som den är men den skulle bli läcker i gult eller ljusturkos annars! :)

  SvarSlett
 4. Disse syskrinene er jo geniale! Men du får nok ikke plass til alle trådsnellene dine i den der. ;)

  SvarSlett
 5. Knalltøff lampe - jeg tror jeg ville beholdt den som den er!
  Den siklesmekka var fin, og gutten enda finere:)
  Jeg har akkurat sendt en hel haug med bøker til loppis, så jeg kan få plass til mer stoff i bokhyllene istedet, så jeg skjønner akkurat hva du mener...;)
  Ha en super dag og kos deg med gutten din!

  SvarSlett
 6. syskrinet er kjempefint! Jeg vil gjerne ha dette syskrinet. Kanskje jeg vill finner noe for meg:D. Hilsen og ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Hei,
  Den lampa ville jeg ikke nærmet meg med en sprayboks. Flott som den er.
  Ha en fin dag

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!