tirsdag 30. oktober 2012

Elsker finn.no!


Jeg har fått det litt for meg at jeg ikke vil kjøpe flere møbler på IKEA (det varer nok ikke sånn alt for lenge..). Istedet surfer jeg rundt på finn.no og leter etter de perfekte møblene som vil passe inn hos oss.  Og tenk, dette bordet fikk vi helt gratis av en dame i Hokksund :) Akkurat sånn bord vi var ute etter. Nei fysøren, man må jo bare elske finn.no!!

Nå mangler bare ny sofa for å komplimentere bordet. Tylösand fra IKEA har aldri vært bra og jeg GLEDER meg til å få den ut av hus! Vi har bestillt ny sofa, men dersom den perfekte dukker opp på finn i mellomtiden så bare avbestiller vi. Moro med finn!

22 kommentarer:

 1. Bordet er rålekkert Vibeke!
  Finn er genial altså :)

  Jeg fant et gammelt tvskap der, som skal
  inn på badet under vasken. Gleder meg til å se hvordan det blir!

  Du er så innmari flink til å oppdatere bloggen din. Jeg har falt litt av nå jeg, som jeg er tatt av Instabasillen. Skal komme igang igjen etterhvert, for jeg synes selv det er så trivelig å lese blogger.

  Du, kan jeg spørre om noe...
  Hvordan har du festet lampen på veggen? Jeg har funnet et par lamper uten feste. Så etter det på IKEA, men de hadde bare feste i pakken sammen med en lampe.

  Det er forresten en fin bruktbutikk i Ås sentrum. Det er vell ikke så langt unna deg? Rett over for jernbanestasjonen.

  Klæm Siw

  SvarSlett
  Svar
  1. Tipper du havner på bloggebølgen igjen når du flytter inn i det nye huset - da r det jo så mye å blogge om! Gleder meg sånn til å se hvordan det blir hos dere!

   Og instagram holdt på å drepe bloggen min også, men bestemte meg for at jeg måtte gjøre et skille. Så instagrammen min er mer hverdag, og her er det mer håndarbeid og interiør. Men må innrømme at jeg noenganger må virkelig ta meg sammen for å ikke bare legge alt på instagram. Det er jo mer lettvint. Men bloggen er rett og slett viktigere for meg fant jeg ut :)

   Og lampa er med orginalfeste, så vet ikke om det er å få tak i lenger...

   Vi var p vei til butikken en dag, men jammen var den stengt. Får prøve igjen en annen gang. Ellers så er det jo gjenbruket i Moss som er kjempefin!

   Slett
  2. Hvilken i Moss tenker du på da?
   Den ved Rema 1000 ved innkjøringen til Moss?

   Slett
  3. Den ligger ved de gamle fabrikklokalene.. Er ikke så kjente i Moss, men ved de murlokalene Husker vi parkerte ved en parkeringsplass og gikk den en veldig bratt bakke...Heter Gjenbruk eller Gjenbruket.

   Slett
  4. Vet du hva?
   Den har jeg akkurat oppdaget!
   Hadde vært der i 2 år...
   Kjempefin!!

   Slett
  5. Siw: festet på lampa er originalt som Vibeke sier. Disse får du kjøpt ennå, fra Luxo. Den butikken som lå på Bislett før (men som har flytta til Bogstadveien) - PurNorsk, har disse veggfestene. Tror de er til forveksling lik den gamle. Koster et par hundrelapper.

   Slett
 2. Åh for ett kupp!
  For ikke å snakke om at det er gjenbruk!
  Pluss at ikke alle sammen har det.
  Ser ut som det passet perfekt til dere :-)
  Klem

  SvarSlett
 3. Finn er fabelaktig! Eg også har ein ambisjon om å unngå fleire Ikeamøbler, holdt å på å falle for fristelsen her forleden når eg kjente at eg berre måtte ha ein kommode (eg trudde det skulle bli svaret på alle problemer med rot på soverommet...) men så dukka det opp ein kjempefin gammel handlaga ein i staden. Litt trege skuffer men du verden så mykje finare den er enn alt eg kunne funne på Ikea. Og så kjem den til å vare så lenge eg har bruk for den og vel så det - det kan ein ikkje seie om alt som blir produsert i dag.

  Bordet var superfint, akkurat eit sånt hadde foreldra mine då eg var liten. Vekker gode minner!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er nettopp det som er faren med IKEA. Det er så lettvint! Men du verden så mye gøyere det er å ta utfordringen med møbler som ikke er skreddersydde :) Også føles det jo godt med kvalitet!

   Slett
 4. Fantastisk flott!
  Passet perfekt inn hos dere!
  Er en stor fan av finn.no selv :)

  SvarSlett
 5. Så utrolig lekkert det bordet var! Et sånt ønsker jeg meg også!
  Men jeg eier ikke den tålmodigheten som du har, til å surfe rundt på finn.no. Det er jo så utrolig mye møl der ute, som jeg ikke vil ha. Det har nok med tålmodigheten å gjøre. :) En flott skatt var det!

  Jeg har også blitt anti Ikea nå. Vi bor så nærme Ikea at da vi skulle starte et nytt hjem/flytte sammen for fem (oi, som tiden går) år siden, var Ikea alt vi hadde råd til. Sofaen, sofabordet, tv-benken, kjøkkenstolene etc - er alle fra Ikea. Noen av tingene er greie, men jeg gleder meg til den nye sofaen kommer. En sofa som både er fin OG behagelig å sitte i. Fortsatt en måned til den kommer. Nå må jeg bare finne et fint sofabord og en ny tv-benk (og overbevise sambo om at vi faktisk _trenger_ noe nytt).

  Kanskje jeg skal ta meg en finn-runde likevel...? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vel, jeg er jo stuck med lille Håvard på fanget og da er det veldig greit å ha noe å gjøre samtidig. Så da finnsurfer jeg :)

   Vi også bodde like ved IKEA før. Og det er så lettvint å bare stikke innom. Man vet jo at man får akkurat det man trenger. Men nå som vi bor et lite stykke unna kan vi jo like godt kjøre et annet sted og hente noe som er mye finere :)

   Slett
 6. Så fint! Heier på å unngå ikea, ihvertfall på de store viktige møblene. Du trenger ikke en spisestue i teak vel? Og et hjørneskap i teak? Og en sofa? Du vet den retrosofaen fra living som jeg kjøpte for ikke så lenge siden? Det er up for grabs ihvertfall til en billig penge. Verdens søteste sofa spør du meg - kanskje dere kan ha to?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, vi har faktisk vært og sett på den i går. Men synes fargen ble litt feil. trodde den skulle være helt grå. Vi endte på futuresofaen fra living istedet... I blå. Helt sprøtt, men måtte bare gjøre noe helt annet. Men du, kan jeg spørre hvorfor du vil selge den? Er nemlig litt redd for at jeg kommer til å savne å ha en god sofa å sitte i. For selvom de er superfine, så er de jo ikke akkurat veldig gode å sitte i... Blir man lei av det liksom?

   Slett
  2. Ja, den er litt varm og brunlig og ikke helt grå nei. For min del er det så enkelt som nytt liv og ny sofa. Starter litt fra scratch. Trenger ikke sofa der jeg bor nå, men tror jeg skal ha en deilig og myk sofa neste gang etter å hatt hard sofa to ganger. Jeg satt jo nesten aldri i sofaen fordi jeg har den gode gyngestolen, men jo man blir litt lei av hard sofa.

   Slett
 7. Nydeligste bordet!..Og så gratis da!!
  Ja, jeg har funnet mye fint på Finn.no, blant annet skuvsengen til Kaia<3
  Fin dag til deg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, tenk å gi bort noe sånt! Fin dag til deg også:)

   Slett
 8. For en skatt! LIker fargene dere bruker! Rolig og dempet, men noen fantastiske fargeklatter imellom! Er det ikke moro?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Og jo, dette er moro! Nå er det liksom den gøyale delen av oppussingen vi har kommet til, nemlig innredningen :) Moro moro!

   Slett
 9. Er det sant? Så gøy! For et nydelig bord!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!