torsdag 4. oktober 2012

Amy igjen


Disse 3 sminkepungene / toalettmappene ble til over 3 dager da jeg fortsatt var gravid. Ikke topp energinivå de siste dagene der. Litt sånn sy 10 minutter, pause 50 minutter. Men resultatet ble fint da :) Igjen har jeg sydd av Amy Butler-stoffer. Disse havner nok i min eplabutikk etterhvert, men finner ikke helt tiden til å ta produktbilder... Er du interessert i en av dem kan du selvfølgelig sende meg en mail:)
2 kommentarer:

 1. Åhh, så fine da! Og mens jeg husker det: Gratulerer så mye med lillebror! Nyter dine fine bilder!
  Eva Einshøj

  SvarSlett
 2. Så flotte farger og så fine små vesker.
  Gult og turkis er nydelig sammen!
  Nina

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!