søndag 16. september 2012

Ventetid

Vi venter. Venter på lillebror. Selv har jeg ikke så innmari hastverk, annet enn at jeg tenker at det skal bli fint å få tilbake kroppen sin. Kunne knyte sko og plukke opp ting fra gulvet igjen. Sånt blir bra :) Også blir det koselig med liten baby i hus! Men fram til det har vi nok som skal gjøres! Bare se på haugen av oppussingsrester bak meg...  Mye av ventetiden tilbringes hos min mamma og pappa. Der koser Henrik seg, og vi kan slappe litt av mellom slagene. Sånt er fint :)

Og tusen takk for alle hyggelige kommentarer på forrige innlegg! Stas :)

9 kommentarer:

 1. Så fin du er :) Ja ventetiden - sånn var det for meg i fjor - kosa meg med magen men det var ikke lett å ikke kunne ting - ble mye sandaler men så var det også vær til det (her ble det ikke høst før rett etter Andreas kom til verden i oktober)

  Men jeg husker at jeg sa at jeg ikke forsto hvorfor det kalles den søte ventetid.....

  SvarSlett
 2. Nydelig mage! Synes det hørtes ut som en fin ventetid jeg, det skal være litt sånn på slutten av man lengter etter å bli kjent m den lille. Da er man plutselig klar for fødsel også! ;) lykke til m innspurten!

  SvarSlett
 3. Nydelig! :) Litt rart å få kroppen sin tilbake og, sjølv om det er veldig deilig.... Og utrulig koselig med ein liten baby i hus, eit nytt menneske! Det er jo heilt fanastisk, og fasinerande koss me er laga!

  Nyt dei siste dagane!
  Klem

  SvarSlett
 4. Guri meg så fin og slank gravid du er da!
  Blir nok spennende og godt å få det overstått også ja tenker jeg. Dere får ha MASSE lykke til! :)

  SvarSlett
 5. Snille dere! Takk for fine kommentarer og lykkeønskninger:) Og Marion - jeg føler meg så langt fra fin og slank-gravid som man kan gjøre. Hval er liksom det nærmest beskrivende ordet jeg kan komme på. Så gurimalla - tusen takk!

  SvarSlett
  Svar
  1. HIhi da skulle du sett meg! Rumpa vaks i takt med magen! haha Du er kjempe fiiiin! <3

   Slett
  2. SÅnne som deg burde jo vært gitt på blå resept til høygravide! Tusen takk altså!!

   Slett
 6. Huskar godt første gongen, då var den siste ventetida ulidelig lang. Men andre gongen tenkte eg som du gjør no, at det hastar vel ikkje. Kanskje fordi eg ikkje var like godt forberedt? Eller fordi eg hadde nyåpna eplabutikk og storkoste meg med å sy ulldyr. Så får me sjå korleis det blir no med tredje, enno er det fem månader igjen så det er vel tidlig å begynne å vente. Lykke til med innspurten, i alle fall!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja akkurat sånn er det! Sånn rent bortsett fra null energi og skranten kropp så koser jeg meg sånn innmari med roen og alenetiden. og merkelig nok så er det som du sier, at jeg ikke er like godt forberedt... Var så mye fokus forrige gang, men nå har vi liksom ikke hatt tiden til det. Håper du kommer til å kose deg de neste fem månedene, og at roen og alenetiden på slutten blir fin :)

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!