mandag 10. september 2012

sort, hvitt og gult


Jeg er veldig på sort og hvitt for tiden. Som så mange andre. Og i kombinert med gult synes jeg det er rett og slett ganske så fresht. Den største ble raskt adoptert av Henrik til legosamlemappe, de to andre er til salgs. De kommer nok i eplabutikken min etterhvert, men er du interessert kan du selvfølgelig sende meg en mail.7 kommentarer:

 1. Inspirende .....kjempe tøffe.
  Fin dag ønskes deg

  SvarSlett
 2. Det er så fint det prikkestoffet- tror S&S har sluttet å selge det dessverre

  SvarSlett
 3. Takk dere :) Kjøpte det sorte og hvite sist jeg var på s&s, så det selger de ihvertfall fortsatt. Eller var det det gule prikkestoffet du tenkte på? I så fall må jeg hamstre! Elsker jo de prikkestoffene i alle farger!

  SvarSlett
 4. o hoi! de var fine! ELsker modellen, hvor stivt fyll eller hva det heter har du brukt?

  SvarSlett
 5. Hehe, de passer rett i putekroken din Elise ;) Har brukt ganske tykk vatt (den tykkeste jeg fant i innleggshylla på s&s) på den største og litt tynnere på den minste. Men vatt på begge. De holder formen bra! Anbefales :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!