onsdag 5. september 2012

Samlebånd?

 Jeg er visst i sy-driv om dagen. Produserer på løpende bånd. Men fort går det ikke. Sånn rent kroppsmessig er det en umulighet. Alt for stor mage og altfor mange kynnere. Det er nå 2 og en halv uke til termin. Tiden raser avgårde synes jeg. Andre ville kanskje tenkt at det ikke går fort nok. Men for meg må jeg si at jeg virkelig nyter alenetiden før det virkelig braker løs. Nå vil jeg bare gjøre ting jeg får glede av. Å sy er en av de tingene. Det aller aller beste er at når jeg syr så glemmer jeg alle vondter og gravideplager. Tiden bare flyr avgårde. Og så plutselig er det barnehagehentetid og jeg har helt glemt å sove. Eller ikke fått til å sove, fordi jeg har så mye mer lyst til å sy... Ligger bare å tenker ut fargekombinasjoner og stoffer som ville passet godt sammen, eller nye måter å sy ting på. Så da er det bare å stå opp igjen. Og sånn går dagene, mens termindatoen stadig tikker nærmere. Snart dukker den opp på holdbarhetsdatoen på melken også. Og da begynner det å bli alvor. I mellomtiden skal jeg bare kose meg :)

Pungene finner du forøvrig i min eplabutikk sånn etterhvert :)8 kommentarer:

 1. Så fine :) Er visst sånn hos meg og om dagen, og så tenker vi visst litt likt ser jeg ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt å høre at det ikke bare er meg :)

   Slett
 2. Super flotte!!!
  Tiden flyr når man syr!!! ;-)

  SvarSlett
 3. Så bra at du koser deg!
  Jeg fikk satt i gang fødselen tre uker før termin sist, så vips, der forsvant de ukene. Får satse på at det blir litt mer ro rundt sakene når jeg skal til pers i januar/februar.

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det sant, Unni! Gratulerer!! Så gøy :) Håper du får ukene dine til ro og hygge denne gangen :)

   Slett
 4. Ikke noe som er så flott som at kreativiteten og skaperlysten går hånd i hånd! :)
  Nyt tiden og hold litt igjen, slik at du rekker å fylle opp Epla-butikken litt før tingene begynner å skje for alvor. :) Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg elsker når de går hånd i hånd :) Og jeg holder igjen så godt jeg kan her, ikke klar ennå altså;)

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!