søndag 16. september 2012

Ny runde ullsminkepunger

De forrige sminkepungene i ull fikk jammen ben å gå på! Så gøy å få så bra respons på noe man har laget :) Jeg har derfor fått sydd opp en ny runde. Før eller siden havner de nok i eplabutikken min, men ser du en du liker kan du selvfølgelig kontakte meg på mail. Prisen vil være 170,- + porto. Vil du ha 2 stk (for de som har begynt å tenke julegaver allerede...jeg vet dere finnes der ute;), skal du få de til 320,- + porto. Selve pungen er foret med ganske tykk vatt som gjør den veldig stødig og stabil. Lurer du på størrelsen kan du kikke i dette innlegget. Der har jeg avbildet lik størrelse pung sammen med ting, så man får en følelse av hvor store de er.
9 kommentarer:

 1. Hei. Så fine disse var! Kom tilfeldig innom, og her var det masser av inspirasjon og tips. Likte meg her og tror jammen jeg legger meg til som følger. :)
  Fin søndagskveld til deg.
  LenaE

  SvarSlett
 2. hei, disse er kjempeflotte. Lurer forresten på hvor du kjøper de fine stoffetikettene med navnet ditt på og hva de koster :O) Maria

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Rasofiel :) Etikettene er kjøpt fra minanamnband.se

   Slett
  2. Tusen takk Vibeke. Jeg ser at de er ganske dyre. Pleier du å holde deg under tollgrensen eller kjøpe inn i stort kvanta? Maria

   Slett
  3. Dette burde jo uansett være noe for deg: http://www.minanamnband.se/affiliate

   Slett
  4. Takk for link! Det var lurt :) Sendte dem en forespørsel nå. Vet du, jeg husker ikke om jeg holder meg under grensen. Men pleier å bestille 100 stk av gangen, selvom jeg helt sikkert kunne bestilt større kvanta også. Kan ta noe tid med levering, men ellers veldig bra!

   Slett
 3. Så herlige disse pungene er. Skjønner godt at de får ben og gå på. .)

  Jeg har et blogglotteri på gang så smett gjerne innom og trekk noen lodd :)

  SvarSlett
 4. Vilka jättefina!! Gillar det gråa, sobra på utsidan och så mer färg innuti. :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!