mandag 17. september 2012

Litt sånn ventetidHer er det ventestemning om dagen. Stille ro, og ikke så mye som skjer. Helt ok å ligge å kikke ut på høstværet og slippe å forholde meg til det. Jeg skal jo bare være i ro. Det føles egentlig ganske fint, og kan godt drøye en god stund til. Har ikke hastverk :) Ønsker dere alle en fin høstdag!

Tøflene er forøvrig et forsøk på de fine jeg har sett inne hos Kaptein Biff, men fikk de aldri helt til. Toving er ikke min greie tydeligvis, så gadd ikke engang å sy på de klaffene over. Og dynetrekket til vogndyna er fra jeg sydde IKEA-utfordringen. Er jo helt umulig å finne fine vogndynetrekk i butikkene.. Virkelig!

8 kommentarer:

 1. Deilig!!! Flott mage og tøflene hadde nå fin farge ;)

  Har du strikket toppen din også? Likte den ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk :) Og ja, fargen er fin! Har nok ikke strikket den toppen min nei. Har fortsatt ikke hatt tålmodighet til å strikke et eneste plagg til meg selv. Så mye jobb ;)

   Slett
 2. Men for en flott mage, da gitt! (0:

  SvarSlett
 3. syns de ser fine ut jeg! Og det gjør du og!

  SvarSlett
  Svar
  1. takk! Men greide ikke å få til den sømmen foran bra nok, så full av hull og sånt. Men varme og gode er de :)

   Slett
 4. Fin kul du har på magen :) Kos deg i ventetiden!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!