tirsdag 4. september 2012

Facebook give-away

Jeg synes jeg har så mye å feire om dagen, med baby som kommer, bursdag på søndag, nytt hus og nye varer. Da er det hyggelig å kunne dele litt av gleden med dere, ved å ha en aldri så liten facebook give-away. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på facebooksiden min under det samme bilde som du ser over her. Du kan da vinne en valgfri av disse avlange pungene, merket med pennal i eplabutikken min. Jeg trekker vinneren på mandag 10. september, men har et bitte lite forbehold dersom babyen kommer akkurat den dagen ;) Facebooksiden min finner du her, eller du kan trykke på bilde over :)

4 kommentarer:

 1. Nydelege :) Eg er sjølvsagt med (på facebook)
  Lukke, lukke, lukke til med siste innspurt! :) Ååå, tenk så spanande! :) Eg er superspent og glad på dine/dykkar vegne :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett
 2. Sikker fint om babyen venter til hu mor har feira ferdig ;-) Selv om søndag er en rolig og fin dag å føde på!

  Hilsen ei som skal feire at søndagsbarnet fra 2000 blir 12 på mandag!

  Ps:
  Fine punger du lager, med tøffe stoffer! Jeg smugleser bare Fjesboka til mannen, og han lar meg neppe prøve å vinne noe hjemmesydd i hans navn ;-)

  SvarSlett
 3. Takk dere :) Og Hustvedts: Det skjønner jeg godt :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!