fredag 7. september 2012

En ullkolleksjon?

Ja, for man kan vel kalle det for en kolleksjon når det er en samling kan man ikke? Jeg har lenge hatt lyst til å sy noe i sort og hvit ull, men lider alltid av beslutningsvegring og dropper å kjøpe med fra s&s siden det koster en del. Men denne gangen bare gjorde jeg det. Jeg kjøpte litt, og angret straks jeg satte i gang på at jeg ikke hadde kjøpt med mer. Synes kombinasjonen røff og grå ull mot pastell og gult ble skikkelig stilig! 

Disse er foret med tykk vatt, noe som gjør at de holder formen godt. På s&s var jeg nemlig også på innleggsjakt. Hva passer egentlig best i punger? Så nå har jeg kjøpt med litt forskjellig og skal prøve meg fram til det perfekte resultat. Å finne det riktige strykeinnlegget/vattinnlegget kan virkelig være en utfordring... 

Og dere: Takk for alle fine kommentarer i det siste! Er så hyggelig når det tikker inn mail med koselige ord :) Det setter jeg sånn pris på!

19 kommentarer:

 1. Kule! Helt i min gate:) Håper disse kommer i epla-butikken, da slår jeg til.

  SvarSlett
 2. Kjempe fine....inspirerende
  Fin dag til deg

  SvarSlett
 3. WOW, så kule! Helt enig i at denne kombinasjonen var rå:)

  ..Og så en liten overraskelse med det fine stoffet inni.I like!

  SvarSlett
 4. Er helt vild med den blå! Wauw de er skønne :)

  SvarSlett
 5. Kjempelekre. Det var virkelig en utrolig flott kombinasjon! Kanskje du kan snuble over noen gamle skjørt/drakter/dresser på en bruktbutikk? Evt noen andre gjør det for deg. :)

  SvarSlett
 6. De var fine!! Kunne jeg godt ha tenkt meg, ja :)

  SvarSlett
 7. Superfin kolleksjon Vibeke!
  Klart du kan kalle det det :)

  Likte innmari godt det grove mot det søte.
  Fin hælg!
  Siw

  SvarSlett
 8. Så utrolig koselig med så mange fine tilbakemeldinger! Koste meg masse da jeg sydde disse :) Og de havner i butikken etterhvert. Har lagt ut to stykker, men har ikke fått tatt bilde av alle ennå. Den blå har jeg lovet bort, men ser du en du kunne tenke deg så kan du bare sende meg en mail, så ordner vi det :)

  SvarSlett
 9. hva koster disse nydelige sakene?
  Hilsen Monika  SvarSlett
 10. Jeg fant det i eplabutikken din...
  Er det mulig å forhåndsbestille den med rosa glidelås og rosa og turkist inni?
  Hilsen Monika

  SvarSlett
 11. Klart det Monika :) Send meg en mail på handmadevibeke(at)gmail.com, så ordner vi det.

  SvarSlett
 12. Så herlige punger :) Nydelig stoff- og fargekombinasjon da :)

  SvarSlett
 13. Du, dei var utrulig fine, Vibeke!! :)

  Superflinka!! ;)

  SvarSlett
 14. Najs!
  Finfin overraskelse inni!! spreke glidelåser også!!

  God helg!

  SvarSlett
 15. Hvor er de bare fine. Så spændende at se hvad der gemmer sig indeni. Håber det er ok at blive inspireret.

  SvarSlett
 16. De ble superfine! Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 17. Tusen takk for så fin respons! Snille dere :)

  SvarSlett
 18. Wow! De var kjempefine! Vil ha, vil ha! Må inn i butikken din nå :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!