mandag 17. september 2012

Det begynner å ligne et hjem
Det er godt å endelig kunne begynne å føle at vi bor her. I et hjem, og ikke i et kaos av tapetrester og malingsspann. Rart å tenke på at det ikke er lenge siden hele huset vårt så ut som på bildet under. Og vi driver ikke med barnearbeid altså, det er bare Henrik som vil gjøre som mamma og pappa (den er ikke engang på). Og det skal sies at vi har brukt maaange timer med den tapetfjerneren! Men at det så gøy ut ville aldri ha falt meg inn å tenke...

16 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hei.
  Du, hva slags type vegg hadde dere under tapeten? Gipsplater? Og funka det fint med tapetfjerner da? Ingen vannskader? -Vi har nemlig et foreløbig uoverskuelig oppussingsprosjekt på gang og trenger sårt noen tips og triks. Men har fått høre at tapetfjerner+gipsplater=ikke-verdens-beste-kombo. Men vil gjerne høre noen si at det ikke stemmer... :)
  Forøvrig takk for en god blogg. Du er en stor inspirasjon til hobby-syinga mi.
  Hilsen Martine

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for fine ord! Og vi hadde nok ikke gipsplater under, nei.. Skulle ønske jeg kunne si at det kom til å gå kjempebra, men det vet jeg dessverre ingenting om.. Masse lykke til med oppussingsprosjekt!

   Slett
 3. Så fint det blir hos dere! Oi som dere må ha jobba siden vi var hos dere. Vi gleder oss til å komme på besøk og se hvor fint det blir.
  Klem fra Astrid

  (Ps: det var jeg som sletta kommentaren over her, ble logga inn feil.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Ja, vi kommer stadig videre. Føles litt mer som et hjem for hver dag egentlig. Har lagt oppussingen litt på hylla nå, og prøver egentlig bare å holde det nogenlunde ryddig om dagen. Holder lenge det :)

   Slett
 4. Flott blogg du har. Jeg blir så imspirert, og får lyst til å sy når jeg kikker innom deg:) hvis du kikker innom meg, så har jeg akkurat kjørt i gang et lite blogg lotteri ;)

  SvarSlett
 5. Kjempeflott har dere fått det Vibeke!
  Jeg er dritmisunnelig her jeg sitter blant pappeskene mine.
  Samtidig så synes jeg absolutt det er vell unt altså. Bare så det er sagt!
  Innflyttingen vår er blitt utsatt til beg av februar...blæhh...

  Kos dæ me guttane i det vakre hjæmmet dåkkers!
  Klæm

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, så kjipt Siw! Men du kan jo virkelig glede deg til å flytte inn i noe helt nytt, og kan bare tenke innredning og ikke oppussing. Det blir jo SÅ bra :) Da kan dere kose dere glugg! Lykke til med innflyttingen når den tid kommer :)

   Slett
 6. Hehe, så det er altså ikke barnearbeid på gang? Naboen under har en jente på to år som har rydding som den aller nyeste dilla, syns det virker kjempegreit jeg! ;-)

  Så flott spisekroken har blitt! Og det ser ut som dere har et fantastisk lys der, misunnelig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, skulle gjerne at han hadde ryddedilla - det hadde vært kjekt! Foreløpig er han mer glad i å skru og sage og sånne ting som er litt for farlig at han egentlig kan drive med. Men blir bra når vi kan begynne å bruke han til noe;)

   Og takk, spisekroken er virkelig favorittstedet :)

   Slett
 7. Kjempefint! :D Likte godt den lille krakken, har vert på jakt etter en sånn en stund!

  Har lært av mamma at barnearbeid er bare bra, slavearbeid derimot er ikkje så bra! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Håpe folk forstår ka eg meine her!!

   Slett
  2. Hehe, enig med mamman din! Klart han skal hjelpe til :) Og tenk at vi fikk kjøpt krakken for 20 kr på loppis :) Sånt blir man glad av! har planer om å pusse den opp med tid og stunder, men foreløpig skal den få bli som den er.

   Slett
 8. Hadde skrevet en laaang kommentar her - men så fikk jeg den ikke gjennom - urgh - så nå orker jeg ikke skrive en ny. Skal gjøre det i morgen kanskje ;). Har stoffavtalen vår i tankene - men ikke kommet så langt ennå. Stor venteklem - Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Arg, det er Så irriterende! Skjønner godt at du ikke gidder å skrive på nytt. man mister jo motet av sånt. Og du - bare send adressen din, så sender jeg pungen avgårde :)

   Slett
 9. Så herlig og lyst det blir. Litt av en jobb kan jeg tenke meg, men resultatet ser jo ut til å bli knallbra og da er det verdt det :) Og det jo kjekt med en sånn liten, kjekk håndtlanger da :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!