tirsdag 11. september 2012

Blomst

 Blomst! sa Henrik da han så de fine glidelåsene. Og jeg skulle gjerne hatt de i en vase på stuebordet jeg. Men ser at det kanskje er litt i overkant sært;) Uansett, fint er det med glidelåser i fine farger fra Zipit.

Og ellers synes jeg det er utrolig hyggelig at ullsminkepungene mine fikk så fin respons. Faktisk er alle bortsett fra èn solgt! Den siste finner du her. I dag tenkte jeg derfor å suse avgårde til s&s for å handle inn mer ullstoff. Kanskje jeg til og med rekker å sy noen flere før babyen plutselig er her? ;)

3 kommentarer:

 1. Nydelig bukett glidelås :O)
  så fine farger - kos deg med syingen!!

  SvarSlett
 2. Kjempelekre farger! Kanskje du kan ha det i en vase på syrommet? :)

  SvarSlett
 3. He he, flott bukett! Supre punger under her, både sort/hvite og de i ull.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!