torsdag 20. september 2012

Amanda


Da jeg fant ut i vinter at jeg var gravid, var dette det første jeg begynte å strikke. Jeg tenkte at jeg jo har mer enn nok strikkeklær til baby etter Henrik, og trengte igrunn ikke mer. Også begynte jeg å tenke på Amanda. Lille Amanda som ikke overlevde.  Foreldrene har siden startet Amandaprosjektet. Her kan du lese mer om prosjektet. Jeg hadde så lyst til å kunne bidra med noe. Så da strikket jeg små plagg. Oppskriftene er blant annet funnet her hos Nøstebarn og oppskriften på sokkene har jeg funnet her.
Dette skal få plass i bagen når jeg snart skal avgårde til sykehuset for å få min lille baby. Så håper jeg at noen får glede av disse små plaggene og det lille teppet. Her er det gode ønsker og omtanke i hver maske. Også håper jeg så innmari at det går bra med den lille babyen som får dette settet...


11 kommentarer:

 1. Fantastiske Vibake :) Tenkte det samme da vi var innom neo med stor gul gutt (gulsot) og jeg så de andre som hadde fine bittesmå med strikkede luer - men her har de desverre ikke bruk for mer men godt du kan bidra i norge da. Det er et godt prosjekt og fordeldrene blir veldig glade for å ha noe som er hjemmekoselig midt i all teknikken. (har snakket med noen foreldre som kunne feire at barnet var stort nok til klær - da er det litt merkelig å sitte med en 4 kg gutt som er mye yngre enn deres på knapt 1 kg)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fysøren, ja det er rart! Får håpe det kan bidra med litt glede oppi teknikken som du sier :)

   Slett
 2. Åh jeg vil gjøre det samme! Så heldigvis på nettsiden at man kan levere til Elverum Sykehus også, der mine gutter ble født :)
  Utrolig fint det settet du lagde!

  SvarSlett
  Svar
  1. Anbefales! Og så bra de kan leveres til sykehuset ditt da :)

   Slett
 3. For noen skjønne små ting, og for en fin tanke! Det skal jeg jammen meg også gjøre, jeg tror jeg allerede har noe som er smått nok til prematurbabyer i lageret. Pakke med i bagen når det er min tur i mars. Herlige farger på teppet, det likte jeg veldig godt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Anbefales!! Og lykke til i mars og videre i svangerskapet før den tid :)

   Slett
 4. For en god tanke! Husker vi fikk noen hjemmestrikka sokker på barsel til lillefrøkna, sanitetsforeninga her har sin ære i å strikke et par til alle nye i kommunen, premature eller ei. Og det var stas, selv om sokkene var gigastore (tror kanskje de var strikket av noen som har glemt hvor små babyer er når de er dagsferske)

  SvarSlett
  Svar
  1. det er ihvertfall en god tanke! Så koselig gjort av sanitetsforeningen :) Sånt er hyggelig altså!

   Slett
 5. Så søte ting og så koselig at du strikker og gir til de allerallerminste.
  Sikkert noen veldig takknemlige foreldre :O)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Og det var ekstra koselig å strikke til de alleraller minste! Anbefales :)

   Slett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!