onsdag 29. august 2012

Ny måte.. Hvilken liker du best?


Jeg har alltid sydd alt av punger slik at ingen av metallbitene på glidelåsen synes. Har i grunn vært ganske så fornøyd med det, men i går fikk jeg lyst til å prøve en ny måte å sy glidelåsen fast på. Så utrolig gøy det var å prøve noe nytt, selvom om det bare var en liten fillejustering. Ble rent ivrig og måtte sy en hel liten bunke (har jeg nevnt før at jeg eeeelsker bunker)!

Nå synes alle metalldelene, men til gjengjeld synes jeg pungen blir mer "åpen" og ser mer rett ut. Men nå lurer jeg på - hva synes du blir finest? Bør jeg fortsette å sy glidelåsen på denne måten, eller holde meg til sånn jeg har gjort det før? Blir veldig glad for innspill!

Disse pungene kan duge som clutch, pennal, lommebok eller sminkepung f.eks. De blir å finne i eplabutikken min i løpet av kort tid :)
12 kommentarer:

 1. Jeg synes det ser veldig fint ut.
  Ingen grunn til å ikke gjøre det på denne måten!

  SvarSlett
 2. Synes alle på bildet ser like ut, så jeg forstår ikke hva du mener..

  SvarSlett
 3. Takk dere :) Rasofiel: Alle disse er sydd på samme måte, men hvis du ser på innlegg lenger ned så har jeg sydd glidelåsen på en annen måte. Jeg burde kanskje ha hatt med et bilde av det i dette innlegget også...

  SvarSlett
 4. Alle er like fine. Det er alt ettersom hva en skal sy. Du er til inspirasjon til oss andre sy-glade.
  - Vibeke

  SvarSlett
 5. Nydelige bunker, må jeg si :O)
  Syns denne måten ser helt super ut!
  Så flink du er.

  SvarSlett
 6. Bare superflotte alle i hop!!

  lekre farger både på veske og glidelås!! .. selvsagt i flertall!! ;o)

  SvarSlett
 7. Kjempefine! Synst begge måtane ser bra ut eg :-)

  SvarSlett
 8. Takk for fine tilbakemeldinger og innspill! Godt å høre at dere likte denne måten å sy glidelåsen på. Blir nok flere av disse tenker jeg :)

  SvarSlett
 9. Veldig flotte! Jeg syr glidelås på begge måter, det avhenger om glidelåsen er akkurat passe eller litt for lang:-)

  SvarSlett
 10. Syns så absolutt du bare skal gå for å ha glidelåsen slik altså. Flott at pungene blir litt mer åpne. Men pass likevel på at det "hullet"/mellomrommet mellom kant og ståldings ikke blir for stor (så mynter eller annet smått sklir forbi). :)

  Hyggelig å se at du har funnet tilbake til litt syglede og at du har funnet tid til det opp i det hele! :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!