fredag 31. august 2012

En favoritt

 Dette nydelige stoffet har jeg fått av foreldrene til en god venninne. Jeg ELSKER det! Har faktisk hatt det liggende en stund, men ikke villet klippe i det. Måtte liksom finne noe verdig å sy av det følte jeg. Også ble det punger til slutt da. Blir gjerne det hos meg ;) Dro til med tre stykker i slenger. Tenkte at siden jeg er så begeistret for dette stoffet, så finnes det sikkert flere der ute også. De blir å finne i eplabutikken min etterhvert.


6 kommentarer:

 1. Åja! Enig. Nydelige farger!
  God helg.

  SvarSlett
 2. Eg elskar den fargekombinasjonen, for eit fint stoff! Og det blei virkelig fine pungar av det også.

  SvarSlett
 3. oj vad vackert, förstår att du tvekat att klippa i det.
  Du tar underbara bilder som vanligt :-)

  SvarSlett
 4. Hei Vibeke
  Nydelige punger av det fineste retro stoffet! <3

  Ha en flott helg!

  Hilsen fra Marthe

  SvarSlett
 5. Kjenner meg så absolutt igjen i det å finne "et verdig prosjekt" ;-) Artig å se at du er tilbake igjen for fullt! Er helt imponert over skaperlysten og produksjonen din for tiden, men tanke at du har både mann og barn -og en liten en i magen :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!