tirsdag 31. juli 2012

Alenemortilværelse


 Alenemortilværelse! Ikke på fulltid altså, bare på dagtid mens Peter er på jobb. Men slitsomt nok når man er ganske så høygravid og har en veldig aktiv liten fyr hjemme. Da må man finne på noe helst hele tiden. Jeg er ikke så fantasifull på sånt, men det ender ofte med at jeg drar han med på å sy. Tenker liksom at han skal være litt ivrig når vi syr på en bil på genseren hans. Og det funker altså! Men mest fordi symaskinen er en maskin som lager maskinlyder og har et hjul som går rundt. Litt rufsete blir resultatet når man hele tiden må passe på at han ikke putter fingrene der man ikke bør når man syr... Men det gjør ikke så mye. Vi har jo tross alt slått ihjel en halvtime;)

6 kommentarer:

 1. Utrolig sjarmerende bil! Ikke enkelt å være stor og tung med sånne aktive krabater rundt seg! Koselig å sy litt sammen da. Jeg har to gutter som også er fasinert av symaskinen, får gjort et og annet puteprosjekt under lek heldigvis ;-) Lykke til med magen! Klem

  SvarSlett
 2. Slitsomt kan det være, men det er jo en helt egen glede med disse små halvtimene. Lykke til med magen :)


  Jeg har en give away på gang så du må gjerne komme innom meg og trekke et lodd eller 5. :D

  SvarSlett
 3. Den ble kjempefin! Jeg hadde to barn hjemme da jeg gikk gravid med Lukas. -slitsomt i lengden!

  SvarSlett
 4. He he he ja en halvtime her og en halvtime der blir en hel dag :) Kjenner meg godt igen her.....

  SvarSlett
 5. Oioioi, her har det jammen skjedd store ting! Eg har jo ikkje vore ute på reise i Bloggland på veldig lenge, så eg har jo ikkje fått med meg noko som helst!
  G r a t u l e r e r så mykje med baby i magen og nytt hus!

  Som alltid har du inspirert meg stort, Vibeke!
  Men nei, eg meiner verken babyen eller huset, men alle dei fine bilda dine, dei sprudlande fargane og flotte tinga du lagar! Takk! :)

  Ønskar deg lukke til i tida framover, og så skal eg jammen følge litt betre med heretter... ;) Stor klem frå Guro

  SvarSlett
 6. Så fin bilen ble!!!
  Her bygger de lego mens mammen syr, en stund til de blir leie... Så er det neste prosjekt .....

  I dag er det innkjøring i barnehage og bursdag!! Fullt program :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!