mandag 25. juni 2012

Til to små tvillinger og en stor storesøster

En veldig god venninne har blitt mamma til to flotte babyer. En gutt og en jente. På samme tid. Beundringsverdig! En liten lue til hver av dem, i merinoull etter oppskrift fra "Myk start" var på sin plass. I tillegg fikk babyene 3 erteposer hver. Og storesøster må selvfølgelig også få gave. Å bli storesøster til tvillinger er søren meg beundringsverdig det også!

 
9 kommentarer:

 1. Wow - imponerene . Hver gang jeg går forbi en tvillingvogn tenker jeg - godt jeg bare har en...Så fine luer - og den boka hadde jeg da jeg var liten :)

  PS gir det en liten smugkikk på min nye strikkeblogg i linket mitt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bloggen ser super ut Heidi :) Gleder meg til å følge videre!

   Slett
 2. Nydelig gave! Den Emma boka er kjempefin! Leste den masse til min førstefødte da hun ble storesøster :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Og ja, husker jeg elsket de bøkene da jeg var liten!

   Slett
 3. Nydelige luer! Nå fikk jeg lyst til å strikke :)

  SvarSlett
 4. Så fine gaver! De luene er superfine. Og morsomme å strikke og synes jeg :)

  SvarSlett
 5. En herlig gave som varmer :) Likte godt de erteposene dine, kanskje jeg må lære meg å sy :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for flotte og nydelige myke luer og fantastiske erteposer i herlige Vibekestoffer samt Emmabok og ullbodyer, og ikke minst for kjempekoselig besøk og deilig hjemmelaget pizza! Bare å slippe å tenke på å lage middag er en gave i seg selv! Vi kaster erteposer på bøtte hver kveld nå :) Lykke til med huset! Pass på deg selv og lillemann i magen og koooos dere i den overgrodde spennende hagen! Klemmer :)

  SvarSlett
 7. Utrolig koselige og omtenksomme gaver!! Nydelige små luer, fikk lyst til å prøve å strikke ei sånn.....
  ;o)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!