onsdag 20. juni 2012

Strikketeppe


 

Vinterens lune dvaleprosjekt er ferdigstillt. Her snakker vi ikke-tenke-teppe noe som passet meg ypperlig i vinter, de 3 første månedene på vei da energinivået var temmelig skrantent. Planen var å bruke opp restegarn som har ligget alt alt alt for lenge. Og det fikk jeg til! Det dumme var bare at jeg endte opp med å kjøpe mye mer garn, så nå sitter jeg igjen med mye mer garn enn da jeg startet. Temmelig unødvendig, spesielt ettersom mye av garnet jeg kjøpte var rosa. Og jeg som ikke liker rosa engang. Så nå lurer jeg på hva jeg skal strikke av alt restegarnet jeg har kjøpt meg...
 8 kommentarer:

 1. stikklig sånne koseteppe=) Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 2. Men uansett så har du fått et herlig teppe i fargeglad utforming. Supert å ha mde på tur, eller bruke som slumreteppe i sofaen :-)

  En dag finner du nok rosa inspirasjon til resten :-)

  SvarSlett
 3. Nydelige teppe, og rosa har det med passe til så mye så plutselig får du bruk for det:)

  SvarSlett
 4. åh, det så himla deilig ut.

  SvarSlett
 5. Så fint stripete teppe, og glade, gode farger!
  :O) Kjent restegarnsproblematikk forresten...
  må kjøpe litt mer og plutselig så er man i pluss :O)
  Jeg brukte smitt og smule av noen tykkelser av restegarnet mitt til tepper til Nepalbabyer, farger jeg var lei av osv. Kjekt å ha tankeløs strikking og bli ferdig med litt garn.(Du finner mine under Nepaltepper på bloggen min + link til prosjektet)

  Tipper forresten det er mange andre som liker rosa, så det kan bli fine gaver!! Du kommer nok på noe :O) Kos deg i det fine pleddet!!

  SvarSlett
 6. Herlig med masse farger! Restegarn ja... hm... Jeg ser det er flere som ender opp med mer enn utgangspunktet, så det er kanskje ok å la det ligge en stund til?;)

  SvarSlett
 7. Så fargerikt og godt teppe!! Må flire litt av restegarnsprosjektet...hehe!!
  Hva med å strikke et lite rosa, enkelt babyteppe til Epla-butikken din?
  KLEM!!

  SvarSlett
 8. Så fint det var, Vibeke!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!