søndag 24. juni 2012

Restestoff lappeteppe

Jeg tar alltid vare på restestoff. Selv små små biter får lov til å bli. Egentlig ganske uten mål og mening, men med tanke på at jeg en eller annen gang skal få bruk for de. Og nå har jeg altså fått det. Et lappeteppe laget utelukkende av restestoffer (med unntak av baksiden). Jeg har til og med gått gjennom stoffene mine og klippet av små fliker her og der.


Og dette var et herlig prosjekt! Vanligvis bruker jeg veldig mye tid på å kombinere farger. Men for første gang tenkte jeg ikke på fargesammensetninger, bare hvilke biter som passet sammen i størrelse og fasong. Det var finfint!

Og motto for teppe må nesten være unøyaktighet. For her er det MYE unøyatighet. Dere quiltere der ute ville vrengt dere!

Og et så stort lappeteppe er nesten som et endt svangerskap. Man glemmer alt strevet underveis og mot slutten, fordi man blir så innmari fornøyd med resultatet :)


10 kommentarer:

 1. Hvor er det flot. Kæmpe arbejde og fedt med det unøjagtige look. Fantastisk.

  SvarSlett
 2. Det er såå fint dit tæppe... Din blog er meget inspirerende dine fofos er virkelig flotte... tak..

  SvarSlett
 3. Jøsses...
  Så flott det var, kan tenke meg det er maaaaange timers arbeid bak det!

  Fin søndag til deg :)

  SvarSlett
 4. Synes det ble utrolig flott! Jeg har maaaange små lappe rester, hmm, kanskje de skal gå til et treppe?! ;) Takk for inspirasjon :)

  SvarSlett
 5. Knallfint! Vil trylle det der bort i en altfor kjip leikegrind som nettopp er tatt fram fra lagerplassen og trenger en piff. Du er flink!

  SvarSlett
 6. Så koselig å få så fine kommentarer fra dere! Og, ja dette teppe ligger det maaaange timers arbeid bak. Men det var koselige timer, rent bortsett fra sammensyingen til slutt som jeg rett og slett ikke er noe glad i. Og 3prinser - jeg anbefaler lappeteppe altså! Så mange gode minner i mange av de stoffene der, som jeg nå kan se på hver dag istedet for å bare glemme dem :) Kjør på!

  SvarSlett
 7. Det blev riktigt fint! Jag samlar alltid en massa småbitar av tyger.... har inte hjärta att kasta dem ;-) Kanske jag skall försöka mig på ett liknande projekt....

  SvarSlett
 8. Kjempeflott lappeteppe. Eg held på å laga eit veldig lite, så eg kan godt forstå alt arbeidet som ligg bak dette. Fine, friske fargar:-)
  Ha ein flott dag!

  SvarSlett
 9. STILIG! Dette likte eg kjempegodt, og vil tru at det har vore mykje arbeid med det. Men som du skriver, man glemmer gjerne strevet når man ser resultatet :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!